10 ting jeg gleder meg til i mai

10 ting jeg gleder meg til i mai

IMG_2833b

Og der var det 1 .mai allerede!

April bare føk forbi, men jeg sitter igjen med veldig mange fine minner og tanker om hva jeg skal prioritere mer av denne måneden. Akkurat dette føler jeg at jeg blir flinkere til med årene. Don´t sweat the small stuff, er en av mantraene jeg prøver å leve etter.

Håper du nyter fridagen. Her i Oslo bøtter det ned, men vi koser oss inne med malerstudio, tegning og puslespill. Egentlig er det litt deilig at det ikke alltid er fint vær, da hadde man jo ikke fått gjort noenting her hjemme eller hva? Snart skal vi dra å se på et hus, hente oss en kaffe og boller. Bedre blir det ikke.

IMG_3337b

Og det er mye jeg gleder meg til i Mai. Her kommer en liten liste:

1. Blomstring! Både en velsignelse og forbannelse. Siden jeg er allergiker kjenner jeg det ekstra godt, men elsker å se alt poppe frem i naturen.

2. Peoner og Magnolia. Endelig er det sesong for mine to favorittblomster! Dette blir nok en dyr måned på blomsterbudsjettet….Ta turen til Botanisk Have når det blomstrer, det er en fantastisk opplevelse!

3. Løkkadagene. 5 & 6 Mai er det bilfrie markedsdager og vi tar med oss Ella Victoria på shopping på Løkka. Hun gleder seg til å se mamma sitt kontor og vi skal gå rundt å titte på alt som skjer. Sjekk visitlokka.no for å se hva som skjer. Samme helg er det også Spis og Drikk i Oslo Spektrum for de som kunne tenke seg det.

4. Ny sykkel. Jeg ønsker meg veldig en ny sykkel og det skal jeg få til denne måneden. Rosa eller mintgrønn? Det er valgets kvaler.

Silje45

5. Småsko. Kan jeg få sagt hvor glad jeg er for å få bruke åpne sko? Jeg kjøpte meg et par glittrende rosa fra Bianco for en uke siden og har levd i de siden.

6. Til innkjøp av sommerkjoler. Yes! Gleder meg til å bruke de med bare bein men enn så lenge kan du jo bruke de over et par jeans!

7. Reiser. Mai kommer dette året med maks antall fridager om man tar de inneklemte dagene. Dette skal vi utnytte til det fulle og har allerede en del spennende planer både med familie og jobb.

8. Selge unna. Jeg vurderer å ha et salg for å få unna en del, enn så lenge tenkte jeg å legge en del på stories på Instagram. Dere kan sjekke i løpet av dagen, så skal jeg legge ut et par ting.

9. Gjøre klar verandaen med blomster og pynt. Det er jo fortsatt litt kjølig om nettene, så jeg venter med de fineste blomstene til litt nærmere 17. mai, men fint skal det bli.

10. 20 års jubileum! Tenk det du, denne måneden har vi vært sammen i 20 år. Det skjønner jeg faktisk ikke helt… Men det synes jeg krever en helt spesiell feiring og vi skal finne på noe sammen, bare vi to. I høst var det 10 års bryllupsdag, så tiden bare flyr. Godt å vite at vi fortsatt er like glade i hverandre. Lenge leve kjærligheten!

Silje15

Nyt fridagen!

Silje121

Foto: Sara Johannessen

Silje Pedersen

6 thoughts on “10 ting jeg gleder meg til i mai

  1. Flott innlegg! Nå som det er ennå kaldt ute, vil du anbefale strømpebukser eller tights under skjørt/kjoler og evt hvilken farge? Har såå lyst til å gå med bare legger, men det er ennå litt for kaldt… Ha en fin fridag!

    1. Tusen takk! Jeg bruker da selv mest jeans under wrap-kjoler, men strømpebukser går jo også helt fint! Jeg har allerede begynt å gå med bare ankle de dagene det er sol, er nok litt herda:) Du også!

  2. For en fin liste <3 Mai blir bra! Håper inderlig du arrangerer er klessalg i løpet av måneden – det hadde vært skikkelig gøy! 🙂 Og småsko og kjoler! Ååå – håper gradestokken kryper nærmere 20 grader ASAP! 🙂

  3. Mai er en glede i seg selv! Trolig min favorittmåned! En av de beste opplevelsene i mai er når snøen smelter, og hvitveisen begynner å blomstre. Herlig måned å gå seg litt turer i skogen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *