Working 9 to 5

Working 9 to 5

IMG_6018b

Flere enn meg som sliter litt ekstra med motivasjonen akkurat nå? Selv om været ikke er knall, så skriker kroppen etter feriemodus, lange late dager, god mat og hygge.

20-06-2018-11-58-13

Men de siste møtene skal i boks og høsten byr på masse spennende prosjekter som må ferdigstilles. Så jeg setter inn det siste giret og prøver å motivere meg selv med små hverdagsgleder som en deilig kaffe, ny notatblokk eller lunchpause med venner. Forøvrig så er det ganske vanskelig å kle seg om dagen, i går gikk jeg i skjørt og fryste noe helt forferdelig, føltes ikke ut som slutten av juni! Men jeansskjørt eller jeans er så enkelt å dresse opp og ned, så jeg bruker det mye når ikke kreativiteten er på topp.

20-06-2018-11-59-29

Dere har kanskje skjønt at jeg har litt dilla på stråvesker om dagen? Har latt designerveskene ligge og bruker stråveskene til hverdags, perfekt størrelse når du trenger å ha med et par ekstra sko eller genser. Eller skal rett fra jobb til piknikk i parken eller stranden.

Og dere, tusen, tusen takk for alle kommentarer på sist innlegg! Takker og bukker. Jeg synes det er godt å høre at mange føler det samme som meg:)

Antrekk: Blazer og øredobber Kappahl (ambassadør/spons), topp gammel, skjørt H&M men fra ifjor, pumps fra Bianco, veske fra L’Occitane.

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *