What to wear?

What to wear?

20120203-182553.jpg

Sunny side up! Det beste med uken i København var faktisk sol og bare veier. Jeg kjente energien komme tilbake i bøtter og spann, på tross av isvind og kulde. Vi hadde også et veldig spennende møte med Aller i København, så her er jeg utenfor kontorene deres. Tenk å ha den utsikten hver dag! Om sommeren kan de også avkjøle seg i havnebassenget like ved, luksus.

Nå er jeg klar for en ny og spennende uke med fokus på norsk design. I morgen er det åpningen av Oslo Fashion Week, så spørsmålet nå er, hva skal jeg ha på meg?

Antrekk: Fuskepels og genser fra H&M, bukse Bik Bok/Never Denim, boots fra Acne, veske fra Celine, armbånd Tokyo Jane, Bik Bok og random, sunnies Ray-Ban.

Silje Pedersen

6 thoughts on “What to wear?

  1. Hei Silje. Vet du noe om Louis Vuitton outlet? Er det trygt å handle fra dem? Håper på svar:)

    1. Hei Therese, Det har jeg aldri hørt om, høres for godt ut til å være sant…. Har du en link? Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *