Weekend getaway

Weekend getaway

IMG_5179B

Håper dere alle har hatt en nydelig pinse!

IMG_5545b

Vi tok en liten tur til Strømstad for litt bading, spa, god mat og shopping. Det var utrolig deilig og været kunne ikke ha vært mer perfekt! Lørdagen hadde jeg på TV-en for å følge med på det kongelige bryllupet, måtte få med meg nå hertuginne Meghan og prins Harry sin store dag.

Processed with VSCO with s2 preset

Men jeg valgte å la Macen ligge igjen hjemme og meldte meg to dager helt av sosiale medier for en liten minipause. Det er ikke alltid like enkelt, men jeg prøver å tenkte at det ikke alltid går an å være på jobb. Dessutten trenger jeg verken å se hva alle gjør eller at alle ser det jeg gjør hver eneste del av dagen.

IMG_5319B

Det å være tilstede i øyeblikket er veldig viktig for meg, jeg ser jo hvordan tiden flyr og datteren min bare vokser til. Tiden går fort og jeg tror aldri du kommer til å angre på at du satt mindre på telefonen eller så mindre på TV.

IMG_5458B

Mannen min er ganske forståelsesfull når det gjelder bilder, men ikke alt faller i god jord. Når vi skal ta antrekksbilder er det ikke alltid ting klaffer og det har jeg lært meg å leve med-sånn er livet. Ofte fører det heller bare til en god latter! Ella Victoria er i den alderen da det er veldig gøy å være med på bilder og hun tuller veldig med dette. Her plukket hun stein, som jeg var så heldig å få oppi vesken min. En liten skatt kalt hun de…

Jeg går inn i en ny uke med et smil om munnen og mange nye og fine minner rikere. Ha en fortsatt fin kveld!

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *