Vintage Levis og Vogue

Silje Pedersen, april 30, 2017 2:32 pm //

IMG_5715

En av mine favorittbutikker i Oslo er uten tvil, Velouria Vintage. I den vintagebutikken har jeg funnet mange skatter opp igjennom årene. Eieren er en av mine beste venninnner og er superdyktig til å finne de kuleste skattene rett fra New York.

Kashmir-gensere, vintage-Levis og unike kjoler er bare noe av det du finner i denne juvelen av en butikk på Grünerløkka. De siste årene har de også begynt å ta inn vintage-Chanel vesker, og det er det eneste stedet jeg hadde turt å kjøpe vintage Chanel i Oslo. Så det er også et av mine beste Oslo-tips, selv om jeg ikke har bildet av butikken på stående fot.

Kanskje du allerede har fått det med deg, men Vogue har også lagt sin elsk på Grünerløkka. I denne artikkelen hylles både butikker, restauranter og cafeer. Velouria Vintage er også med.

Olajakken tar jeg selv frem igjen hver eneste vår og de er finest vintage eller secondhand. Jeg liker at de ser litt slitte ut i stilen, det gjør de ekstra fine. Denne ble akkurat ryddet frem fra kjelleren i helgen og jeg gleder meg til å bruke den over sommerkjoler, på denim til denim eller skjørt.

IMG_5647_edited-1

Håper dere alle nyter langfri og koser dere i solen. Her hjemme går det i veldig rolig tempo og ja, litt lite oppdateringer. Er alene med tulla, så da begrenset det seg litt i hva jeg klarer å få til. Også er det helt klart også litt deilig med fri. Nyt søndagen!

Reklame for god venninne.