Vinneren av konkurransen

Vinneren av konkurransen

1. Med Espen Hilton, 2. Julestemning, 3. Sølvclutch på ønskelisten, 4. Med Mariann Rosa, 5. Stylist Cornelia Brunasso og stylingassistent Kjetil Bacardi, 6. Statementsmykker.

Takk til dere som kom på H&M torsdag, veldig hyggelig å treffes. Har fått inn mange gode forslag på konkurransen, både på bloggen og i butikken, så det var ganske vanskelig å velge. Men det var et svar som skilte seg litt ekstra ut, det var både gjennomtenkt og inspirerende.

Hei!

Først vil jeg bare si at jeg liker bloggen din veldig godt! Det nye banneret er forresten veldig fint!!

Alle venninnne mine har ulik stil og er ganske forskjellige så jeg velger meg ut en venninne som jeg kunne tenkt meg å skjemme bort. Jeg velger min gode venninne Mia. Når det gjelder hva hun kunne hatt på seg så er det første jeg tenker på at det skal passe på en fest i jobbsammenheng. Mia jobber som jurist, så det er en relativt stiv dresscode til vanlig.

Jeg tror derfor jeg ville rådet henne til å kjøpe en kjole i litt Mad men-stil. Mia har en skikkelig timeglassfigur så hun hadde passet bra i en figurnær kjole som går litt over knærne. På den måten kunne hun være fin uten å være for dristig. Hun går ikke så ofte i helt figurnære kjoler, mer litt sånne flagrende. Jeg tror det hadde vært dødsfint med en litt trangere kjole på hennes lekre figur. Jeg ville kjøpt kjolen i et litt tykt stoff, det er mer flatterende – for de fleste. Med tanke må stoffvalg vil det nok være lettest å finne kjolen i en bruktbutikk, men HM har også hatt flere fine kjoler i Mad men-stilen i tykt stoff det siste året. Så kanskje kunne det være noe å finne der. Det hadde vært kult å finne noe annet enn sort, kanskje plommefarget eller noe sånt. Mia kler varme farger så noe i den stilen, eventuelt brunt, hadde vært bra!

Mia er ikke for glad i høye hæler, og bryr seg ikke for mye om sko. Et par sorte sko fra HM hadde derfor gjort susen. Jeg ville kjøpt et par sorte stillethæler uten platå. De har et par fine sorte spisse lakksko der nå som kunne passet veldig bra! Og de hadde hun klart å holde ut i hele kvelden.

Hun er flink til å sette opp håret selv så der tror jeg ikke jeg hadde hjulpet så mye! Når det kommer til tilbehør så tror jeg jeg ville gitt henne noe lekker ørepynt, gjerne vintage. Ellers synes jeg det er finest å kjøre det enkelt.

Og vips – Mia er klar for fest med både sjefen- og han kjekke single kollegaen ;)

 Ingvill

Gratulerer! Håper du får glede av premien. Jeg sender en mail fortløpende.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *