Vinn påskeegg fra Babor

Silje Pedersen, april 9, 2017 11:41 am //

IMG_8853

De beste påskeeggene er helt uten sukker! Ja, jeg synes faktisk det, for dette er garantert det beste påskeegget jeg har fått, med unntak av et par megastore i barndommen som jeg selvfølgelig husker meget godt. Påskekalenderen til Babor innholder 14 ampuller med deilige skjønnhetsoverraskelser! Her er det fokus på fukt og glød, som vi mange nå trenger etter en lang og kald vinter.

Jeg har akkurat begynt å bruke produkter fra Babor og er så fornøyd med å se litt forandringer i huden. Etter mange år med mange av de samme produkter, synes jeg det var det på tide å prøve noe annet. Nå kan du være med i trekningen om en kalender fra Babor, det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen et kommentar under om hva du synes jeg bør skrive mer eller mindre om på bloggen. Ris og ros mottas med takk!

Ønsker dere alle en strålende påske!