Vinn paljettshorts fra Cubus

Vinn paljettshorts fra Cubus

Du kan vinne disse paljettshortsene fra Cubus ved å delta i konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen ditt svar på spørsmålet under i kommentarfeltet, så er du med i trekningen om den festfine shortsen. Shortsen er fra denne sesongen (denne har jeg kun i størrelse 36 fordi det er en prøve og foreløpig ikke er å finne i butikk) og du kan vinne den her på bloggen, før den kommer i butikk.

Spørsmål: Hva tror du blir noen av vårens hotteste neglelakktrender?

Silje Pedersen

106 thoughts on “Vinn paljettshorts fra Cubus

 1. Jeg tror pastellfarger i blant annet grønt, rosa og blått blir hot til våren! Candy <3

 2. Jeg tror en av de hotteste trendene kommer til å være forskjellige farger på neglene, en annen hott trend tror jeg blir print, tror vi kommer til å se mange stilige varianter av dette i tiden fremover. Pastellfarger er jo også veldig i motebilde for tiden og det gjeler jo neglelakk også:)

 3. Vårens hotteste neglelakker varierer fra skarpe farger som oransje og slogult til duse pastell farger som mint og lavendelblå! Det er lyse, kvikke farger som gjelder!

 4. Tipper det blir en del pastellfarger og farger generelt. Chanel kommer sikkert med enda en trendneglelakk! 🙂

 5. Jeg tror vårens hotteste neglakktrender kommer til å bli pastellfarger. Hvit tror jeg også blir en trend, det er såå fint til solbrun hud. Deborah Lippmanns Candyshop er fantastisk morsom så jeg håper man törr å väre litt vågal når det kommer til neglene også.

 6. Jeg har troen på duse, paljettfarger! Men sterke farger som oransj, rosa og kongeblått vil kanskje også slå an?!

 7. Jeg tror pastellfarger vil være veldig inne denne sessongen, spesielt mint som vi har sett hos dior og YSL:)

 8. Jeg tror at vårens hotteste trender blir mintgrønt, duse pasteller, sol/neongult, lavendelbått og oransje farger.

 9. Etter å ha lest på forskjellige motenettsteder, tror jeg det blir mye pastellfarger som mintgrønn og gul, og forskjellige røde,rosa og oransje farger. Tror også at lyse blåfarger og andre duse farger blir å se! 🙂

 10. Nydelige pastell farger som matcher vårens mote. Lekent og lekkert 😉 Stor gleder meg til våren, og til å vifte med med pastell-tær 😉

 11. Hva også gjelder klær og sko, går vi mot en vår og sommer med lekne pastellfarger! På neglene tror jeg sukkertøy-rosa, orange-nyanser, mint, og gult kommer til å bli en slager blant mange fashionistas. Jeg tror også metallic -og glitter-lakker blir en stor hit!

  Lekker shorts fra Cubus’ vår-/sommerkolleksjon, som også glitrer i gyldne, metalliske nyanser!
  Jeg gleder meg helt ubeskrivelig til lysere dager og varmere vær! <3

 12. Jeg tror neglelakkene fra Dior forget me not 694 og waterlily 504 kommer til å bli vårens hotteste neglelakker.
  Det kommer til å bli mange fine og fargerike negler denne sesongen 🙂 Digger det!!!

 13. En Kombinasjonen av sukkertøy/pastell farger som rosa, fersken eller andre farger (mint…)er noen av vårens hotteste neglelakktrender 🙂

 14. Pastellfarger som eller si motebildet, særlig mint men også lilla og andre pastellfarger. Folie med print tror jeg også blir en hit. Tror også neglelakk med en negl på hver hånd i en helt annen farge og evt med glitter eller mønster kan bli hot!

 15. Vårens neglelakk trend blir pastell farger, sukker søtt og nudelig! 🙂 dvs.. rosa, mintgrønn, lys blå, og lys gult osv!! 🙂
  Elsker fargene, og mine negler kommer til å bli pepret med disse fargene! 🙂 <3

 16. Jeg tror vårens neglelakk-trend vil nok være sterke og spreke farger som knallrosa, grønt og gult, men pastellfarger som mintgrønt,fersken,dusrosa vil være veldig populært det og 🙂

 17. Både sterke, klare farger som gult og orange samt pastellfarger som mint, lys turkis og nude. Sterk rosa er også en slager! Alt annet enn de typiske julebordsneglene.

 18. Elsker shortsen! Hva neglene angår, blir sommeren en fargefest uten like. Neon, pastell og sukkertøyfarger vil dominere med mint, tyggegummirosa og fersken i front. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg!

 19. Jeg tror vi ser mer av metallic-trenden men kanskje med en vri i for eksempel rosa. Ellers holder jeg en knapp på blå, rosa, pastell, mintgrønn men også knallgrønn tror jeg kan bli en hit i vær til de lette pastellplaggene.

 20. Pastellfarger!! Rosa, fersken, mint, oransje. Elsker neglelakkene fra YSL og Chanel!! Og jeg elsker de luktende neglelakkene fra Dior. Må ha dem, bare MÅ ha dem!!

 21. Jeg tror det blir mye av de samme fargene som på åretsklær. Mintgrønt, babyrosa, baby blå, kanskje også oransje og gult. Jeg har også troen på fersken og grått. Altså pasteøø farger sammen med de sterke farger. Du vet, colourblocking! 🙂

 22. Hei Silje!!

  Jeg tror vi kommer til å se blå negler på mange jenter fremover! Samtidig er pastellfarger veldig i vinden, deriblant mint. Fine farger!!

  Ha en strålende kveld:D

 23. Jeg har troen på litt mer knæsj-farger, + pastellfarger.
  Mønstre/print og forskjellige farger fra negl til negl.
  Ser ut som at norske jenter har åpnet øynene for neglelakker, så tror det blir mye fint utover våren, jeg gleder meg 🙂

 24. Jeg tror myke pastell farger… romantiske lyse farger!
  men av en eller annen grunn (tro det eller ei) så tror jeg mønstre også kommer til å bli
  hot.. mønstrer i alle fasonger! 🙂 crasy but true.

  Ha en fin uke! Klem Adina

 25. Jeg tror definitivt at sukkertøyfarger vil bli inn i år! Lyse, lekre farger som smaker tidlig vår!!

 26. Eg trur at mintgrønn, og andre lyse fargar vil bli våren sine hottaste neglelakktrender, men ein kan også vere modig og mikse desse saman på hendene.

 27. Duse pastellfarger hører jo alltid våren med, men jeg tror også sterke, knæsje farger kommer til å prege vårens neglelakktrender – noe jeg syns vi alle bør unne oss etter en lang og mørk vinter!! Jeg gleder meg 🙂

 28. Pastell mest sannsynlig! Men holder også en knapp på Deborah Lippmann sine med glitter.. Kunne gjerne tenkt meg mintgrønn base med sølvglitterflak oppå 😉 Eller fersken for den saks skyld! Lekkert til sommerfest 🙂

 29. Har størst tro på pastellfargene, og har allerede begynt å leke litt vår med en dus lillafarge på hver hånd 🙂

 30. Jeg tror det blir mye duse pasteller, solgult, lavendelbått og mandarinoransje å se denne våren 🙂

 31. Setter nesten alt jeg har på at mintgrønn blir vårens/sommerens farge når det gjelder neglelakk. For de som ikke tørr ta “den helt ut” i tøy, er det fint med et innslag f. eks på negler. Ellers ser vi sikkert mye pastellfarger, gjerne flere farger samtidig på neglene. Me like them shorts oh jezz!

 32. Hei Silje, vårens neglelakktrend går nok i lyse pasteller som rosa, mint, mandarin og fersken. Masse herlige farger som passer perfekt til sol og varme. Gleder meg til våren kommer!

 33. Jeg tror vårens hotteste neglelakker blir i pastell farger, og oransje, blått, rødt og rosa 🙂 Jeg tror rett og slett at vi blir inspirert av våren og går for noen lyse farger!

 34. Jeg tror vårens trendfarge på neglene blir mintgrønn. Det blir nok også rosa og fersken og andre lekre pasteller.
  Fresht og lekkert!

 35. Jeg tror at mintfarger vil dominere mest, spesielt grønn og rosa, men at også at neonfarger i knæsj pink, gul og orange vil fortsette denne sommeren som i fjor. Jeg tror at folk har blitt litt mer vågale ettersom farger har preget motebildet en stund, men at folk ikke er så redde lenger for å bevege seg tilbake til the 90`s lenger. Jeg tror også at matchende negler og outfit fra topp kan bli en trend blandt de mest vågale. 🙂

 36. Tror ganske sikkert det vil fortsette med mange forskjellige farger, men kanskje litt flere “bleke” farger (i tillegg til de knæsje). Da tenker jeg også så klart på pastell, men tror vi vil bruke mere blått/turkis/mintgrønt. Og så tror jeg at vi vil fortsette med metallisk/glitter, bare bytte ut de mørke vinter/julebordfargene til lysere varianter:)

 37. Blir nok mange glade pastell farger og turkis kommer nok til å være den store fargen. Elsker at man kan gå helt bananas med farger på neglene!

 38. Jeg håper det blir pastellfarger – mint, rosa, lyseblå, lilla – da gjerne i en blanding, med forskjellige farger på fingrene. Herlig!

 39. Jeg tror vi ser mye mønster og morsomme negler. Enten kan man finne frem tålmodigheten, elelr sette på stickers. Mye fint å finne hos Sephora og på eBay 🙂
  Og når det kommer til én farge tror jeg det vil bli smaragd-/mosegrønn 🙂

 40. Pastellfarger i grønn, rosa, blå, gul osv. og knallfarger i for eks. rosa, oransje, kongelblått osv.

 41. Den største trenden tror jeg vil bli mintgrønn, som er min favorittfarge.
  Ved sidenav vil lignende “mint”nyanser og pastellfarger være populært. For eksempel lyseblå, fersken, gul osv.
  Gleder meg 🙂

 42. Jeg har sett det er den fine ferskenfargen som er vårens hote farge. Duse pasteller, men også en fin solgul eller lavendelblått er inn.

 43. Pastellfarger! Blant annet mintgrønt, men også andre farger. Tror også neglelakkene med duft fra Dior blir veldig populære. Deborah Lippmanns lakker med glitter fortsetter nok å være populære 🙂

 44. Tror det blir pasteller, fersken, lys grønn, rosa , lyseblå osv. mintgrønn er også en hit vistnok;)

 45. Hei,
  Jeg vil bare si at jeg undrer meg over hvorfor leserne kun kan konkurrere om en shorts i størrelse 36. Cubus har vel sikkert også andre størrelser på lager? Skjønnhet kommer i alle former og størrelser, synes jeg å huske. Selv er jeg en størrelse 38, og ville sett ganske syk ut om jeg skulle presset meg ned til en størrelse 36.

 46. Pastellfargene er hot i vår, både på negler og klær, men norske kvinner tør mer og mer å utfolde seg med neglene, så Minx og annen neglefolie tar nok også av nå til sommeren:)!

 47. Hei!
  Jeg vil bare si at jeg undrer meg over hvorfor leserne kun kan konkurrere om en shorts i størrelse 36. Cubus har vel sikkert også andre størrelser på lager? Skjønnhet kommer i alle former og størrelser, synes jeg å huske. Selv er jeg en størrelse 38, og ville sett ganske syk ut om jeg skulle presset meg ned til en størrelse 36. KK mener vel ikke at bare jenter i denne størrelsen er innenfor målgruppen?

 48. Jeg tror en av de største trendene blir sukkertøysfarger og duse pastellfarger! Jeg tror farger som dus rosa, mint, ferskenfarger og beige vil dominere, samt at man gjerne mikser disse fargene og benytter seg av ulik lakk på neglene

 49. Jeg har virkelig troen på farger denne våren, men gjerne i en litt mer dempet palett ett tidligere. Grønnfargen vil være dempet til mintgrønn, orangefargene vil ikke være like sterke og pigment som fjorårets, og fjorårets lilla vil være dusere og mer diskret.
  Jeg tror “colour blocking” fortsatt vil være i sentrum, og at det å leke med forskjellige farger på neglene vil bli mer “populært”. Enten ved en negl som skiller seg ut, eller “fransk manikyr” i farger.
  Personlig håper jeg dette kombineres med den metalliske trenden, og at vi kanskje får satt litt glitter på neglene vår i år og!

  Herlig shorts… 🙂

 50. Jeg tror det blir pastellfarger samt sterke farger i nyansene mint, rosa, organsje og fersken.

 51. Jeg tror pastellfarger i alle nyanser blir de mest trendy fargene, noe som er lekkert til sommerbrun hud!

 52. Å blande pastellfarger og knallfarger. Altså, en finger i hver farge så blir man fargerik og glad 🙂

 53. Synes det er synd at shortsen er i en bestemt størrelse, dette gjør det uaktuelt for meg å være med i konkurransen. Veldig synd, ettersom shortsen er superkul!

 54. Pastellfarger! Spesielt mintgrønn. For ikke å glemme det kule grepet hvor man farger fire av neglene på hver hånd i en farge, og den ene fingeren i en annen.

 55. Denne har jeg vært på jakt etter leeenge:( men finner den ingen steder. Jeg tror farger som pastell og blå vil være in i år:)))

 56. Ang str; det er kun str 36 fordi det er en prøve. Det er kun en str i prøver, så det er ikke mulig å få denne i andre str før den er klar til butikk, som ofte er en liten stund. Det står i saken 🙂

 57. matte pastellfarger..som i forskjellige rosatoner, dus grønn og lysfersken!:) Eller skal man følge sin egen stil, for DET er hottest:)

 58. VÅRENS NEGLELAKKTRENDER blir selvfølgelig fab med alt du kan drømme om av farger og mønstre. Etter en lang vinter i dvale med mørke dystre farger vil det sprake løs med en symfoni av knæsje, glade farger som forbereder oss på på sommeren!

  -Alt fra den milde maivinden: milde grønnfarger kombinert med turkist og fine vårdager med små blomster som titter frem i oransj, lilla og rødt!
  -Stikkord her er kombinasjoner, flere farger på en gang, på samme negl eller på forskjellige fingre. Og ikke minst folie og mønstre kommer vi til å se masse av!

  JEG GLEDER MEG!

 59. Grønt er tydeligvis på full fart inn, smaragdgrønt tror jeg blir fint! I tillegg de gamle traverne i rødt, men også friske farger som seg hør og bør mot lysere tider.

 60. Absolutt mintgrønn og fersken vil være en av de store neglelakkfargene i vår, eller generelt pastell farger. Vet ihvertfall jeg skal sikre meg noen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *