Vinn ny vegansk hudpleie

Vinn ny vegansk hudpleie

Forrige uke lanserte Babor sin nye hudpleielinje, Doctor Babor Cleanformance. Denne serien inneholder prebiotika og probiotika som styrker hudbarrieren og som fungerer som et skjold mot miljøbelastende stoffer. Denne serien passer alle hudtyper.

Hvor viktig er det egentlig for huden å bruke gode produkter? For meg er det i alle fall viktig å ha en god rutine morgen og kveld, både for å opprettholde glød, elastisitet og for å jevne ut pigmentflekker og linjer.

Lite søvn og stress er mine største utfordringer akkurat nå. Lite søvn på grunn av nattamming og noe stress i forbindelse med at mannen min jobber mye og jeg er mye alene med jentene. Det er mye som skal i mål og gjøres i løpet av en dag.

Så egentiden med kaffe, trening og gode kveldsrutiner på badet er hellig! (om du ikke rekker så mye mer på morgenen enn serum og krem, så husk at det er om natten huden har mulighet til å regenere seg best).

Opptil 98 % av ingrediensene i Doctor Babor Cleanformance har naturlig opprinnelse. Den er vegansk, ren og effektiv. Det er ingen animalske ingredienser, gluten, lactose, silikon, parabener, mineraloljer, mikroplast eller syntetiske dufter. Det liker vi!

31-08-2020-16-09-09

Har du hørt om rød lønnbark? Produktene inneholder antioksodanter med regenerende egenskaper, med utrekk fra rød lønnbark som beskytter huden og gir økt elastisitet og spenst. Dette ekstraktet er den aller første fullt bærekraftige og klinisk testede kosmetiske ingrediensen fra resirkulert rød lønnbark. Spennende!

Serien består av:

Cleanformance Clay Multi-Cleanser

En renseleire og maske i ett produkt. Rensen fjerner sminke fra dypt inne i porene i huden, og bruker kaolinleire for å fjerne overflødig talg. Inneholder 96 % ingredienser av naturlig opprinnelse, som lønnbarkekstrakt og et pre- og probiotisk kompleks.  Fordel over tørr hud med fuktede fingre, og skyll av med mye vann. Når produktet brukes som maske, har du den på i 10 minutter 2–3 ganger i uken. 

Cleanformance Deep cleansing pads (+ refill)

Favoritt! Jeg er veldig fan av multiprodukter og ønsker helst ikke to renseprodukter, så disse er midt i blinken for meg. Disse eksklusive rensepadsene er laget av biologisk nedbrytbart materiale, som aktiveres med vann for å rense dypt ned i porene. Fjerner sminke og peeler huden lett. Den glatte siden av puten fjerner øyesminke skånsomt og effektivt.

Cleanformance Moisture Glow Serum

Favoritt! Dette serumet gir øyeblikkelig fuktighet og en delikat glød, takket være lysreflekterende pigmenter fra et glimmermineral. Serumets hyaluronsyre og aloe vera metter huden din med intensiv fuktighet. Inneholder 98 % ingredienser av naturlig opprinnelse. Et serum som både ser bra ut på huden og virker godt i dybden. 

Cleanformance Moisture Glow Cream

Favoritt! Denne lette kremen med lysreflekterende pigmenter skaper en øyeblikkelig delikat glød, og øker hudens fuktighetsnivå med et ekstrakt fra sukkerroerot. Hyaluronsyre og aloe vera gir en ekstra dose intens fuktighet. Lønnetrebarkekstrakt har antioksidanteffekt, og fremmer hudens elastisitet.

Cleanformance Revival Cream Rich

Denne fyldige kremen smelter inn i huden, slik at den føles silkemyk. Det sterkt konsentrerte komplekset av prebiotika og probiotika forsterker hudbarrieren. De beste lipider og et bærekraftig ekstrakt av lønnbark forbedrer hudens fasthet, og forhindrer de første tegn til linjer. Ideell som regenererende nattpleie. Oligopeptider fra kikerter stimulerer cellemetabolismen, og skaper et mer levende og våkent utseende. Mandelolje, makadamianøtteolje, druekjerneolje og arganolje overøser huden med rike lipider.

Cleanformance Awakening Eye Cream

Denne lette kremen absorberes raskt, og gir fuktighet mens den reduserer hevelse og skjuler mørke sirkler under øynene. Prebiotika og probiotika øker hudens motstandskraft. Et naturlig bærekraftig ekstrakt fra lønnbark gjenoppretter hudens elastisitet, og hjelper til med å bekjempe de første tegn på rynker. Et kompleks av askebarkekstrakt, niacinamider og organisk silisium støtter mikrosirkulasjonen i hudvevet for å redusere mørke sirkler og oppblåsthet.

Cleanformance Renewal Overnight Mask

Favoritt! Jeg elsker alle maskene til Babor som skal virke over natten, du våkner nemlig med utrolig flott og glødende hud. Denne fyldige kremmasken virker beroligende og gir næring til huden mens du sover. CLEANFORMANCE sine signaturingredienser – prebiotika og probiotika og et ekstrakt avledet fra lønnetrebark – forsterker hudbarrieren, og forhindrer de første tegnene på aldring. Påfør produktet 1–2 ganger i uken om kvelden, masser inn i huden og skyll av neste morgen.

IMG_1762

Har du lyst til å teste noen av produktene? Jeg trekker to stykker som får tilsendt 3 produkter hver. Legg igjen din kommentar under og vi trekker to vinnere innen 4.september. Tips meg gjerne om din hudpleierutine i kommentarfeltet og hvorfor du vil teste akkurat Doctor Babor Cleanformance

4442B71D-6EA9-4A12-AD5E-3E35E59B1CCA

Og du, for hvert solgte Cleanformance-produkt, planter Babor et nytt tre

Vinner trukket og kontaktet på mail!:) Flere konkurranser kommer:)

Silje Pedersen

14 thoughts on “Vinn ny vegansk hudpleie

 1. Jeg vil gjerne teste disse hudpleie produktene fordi jeg er ‘på jakt’ etter gode produkter til min overgangsalder hud. Jeg renser huden hver kveld, bruker dag og nattkrem, av og til en ansiktsmaske. Hver jul og påske bruker jeg Babor sin adventskalender og påskeegg 🍀🤞🍀

 2. Hei Silje😊
  Hadde vært gøy og fått lov å teste disse produktene. Sliter med å finne gode produkter til hud som er 55 år. Synes huden min til tider er tørr og det er vanskelig med å få nok fukt. Kanskje er Babor det jeg skal velge?😊

 3. Jeg vil veldig gjerne prøve produktene. Jeg har fått voksen akne og mye pigment flekker . Jeg renser hud morgen,kveld , bruker peeling og maske, nattkrem og dagkrem med serum til daglig. Jeg har hatt problemfri hud helt frem til 30 års alderen. Syns det er utrolig vanskelig å finne en serie som hjelper huden min.

 4. Hei Silje 🌸
  Jeg ønsker å teste Babor. Jeg har tørr og veldig sensitiv hud og sliter med å finne produkter som jeg tåler. Kanskje kan Babor hjelpe meg?

 5. En skikkelig god rens er tommelfingerregel for meg.
  Vil gjerne prøve Babor produkter og se hvordan huden min reagerer på de.

 6. Hei Silje
  Håper du koser deg masse i mamma permisjon.
  Vert kjempeflott få teste den nye glow ansiktskremen, nattmasken og ett serum. Huden min er kjempetørr. Mulig den andre ansiktskremen med ulike oljer er bedre for min hud. Hva tror du?
  Er veldig grundig når det gjelder hud men hatt litt problem med finne helt optimale produkter fordi jeg lett flasser av kremer, de trekker ikke orntlig inn.
  Evt hvilken babor hudpleie behandling anbefaler du???
  Har brukt mye ulike babor produkter tidligere. Liker ampullene godt! Håper jeg blir en av de heldige her, om ikke kommer jeg nok til kjøpe noe i denne serien.
  Nyt resten av sensommeren med dine to prinsesser🌸🌸🌸

 7. Jeg er stor fan an Babor sine produkter. Ampullene deres er fantastiske. Har vært flink å pleie huden gjennom mange år så jeg har fin hud som 51 åring. Hadde vært stas å få teste de lekre produktene🤩

 8. Har aldri testet Babor produkter, så det hadde vært skikkelig spennende. Dessuten er huden min alltid vanskelig i overgangen mellom sommer og høst, så kanskje disse produktene er løsningen:-)

 9. Hei, så deilige produkter! Det hadde vært supert å prøve! Jeg er i 40-årene og skulle gjerne funnet gode hudpleieprodukter for meg, for å føle meg litt mer fresh i hverdagen med tre barn og jobb og lite søvn. 🙏🌸

 10. Hei Silje😊
  Jeg har forsøkt mange ulike merker opp igjennom men babor sine er en favoritt altså 😍
  Hadde vært fint å prøve noen nye produkter. Jeg liker raske og effektive rutiner og har behov for milde produkter med masse fukt, tilpasser en hud tidlig i 40-årene 😊
  Klem fra Henriette

 11. Akkurat oppdaget Babor sine fantastiske produkter😍 – kunne gjerne tenke meg å teste ut den nye serien.

 12. Jeg skulle gjerne forsøkt produktene, har brukt ampullene til Babor -som er helt nydelig, men kjenner ikke til resten av produktene – min “overgangsalderhud” har nå godt av et skifte av hudpleieprodukter☺

Leave a Reply

Your email address will not be published.