Vinn mine påskefavoritter

Vinn mine påskefavoritter
151836E9-6CD4-448D-B3A7-714DF578AA1A

God påske!

Håper du har en nydelig påske, enten det er til fjells, syden eller bypåske. I år blir det bypåske på oss, vi skal ha noen rolige dager, jobbe i ny hagen, nyte solstråler og ta noen turer til familie og venner.

Det har vært mye reising på oss de siste ukene, flytting og sykdom, så nå roer vi det helt ned. Det skal nytes og planlegges.

Bypåske er fint det, allerede nå er det så rolig og få mennesker, mailen har roet seg og det er ja, ganske stille. I dag spiste vi boller og smoothie i solen☀️Og fikk tak i sykkel til mini.

3A0CF706-A6BA-40D0-985D-6EA15AC07A63

Men i tradisjonens tro, så hadde jeg lyst til å dele noen av mine påskefavoritter med dere som dere kan vinne. Det første jeg skaffer meg på denne tiden er solbriller, jeg er nesten avhengig av det året rundt, siden jeg både er lyssensitiv og anser det som det ultimate tilbehøret. Disse tøffe modellene kommer fra Synsam og heter Felipini.

Jeg elsker ampullene fra Babor og disse Grand Cru Ampullene er blant de aller beste.

Solkrem hører denne tiden til og Cosmica har små tuber som dette som er enkelt å få med seg i reisevesken.

Du kan vinne disse tre tingene ved å: Legge igjen en kommentar under og si hva du skal gjøre i påsken og gi meg gjerne et tips til hva som er gøy å gjøre sammen i byen om du har noen🐥Du kan delta her og på Instagram.

God påske til dere alle🐣

Silje Pedersen

16 thoughts on “Vinn mine påskefavoritter

 1. God påske til deg og dine🐥🐣bypåske med besøk på brygga, mathallene og ellers kos med gode venner.

 2. God påske Silje 🐣🐣 her og blir det bypåske med masse kos hjemme, som baking av boller og kaker får det liker mine små. På påskeaften skal vi av rebus løp å prøve å finne påske egget
  Nytt påsken i nytt hus

 3. Riktig god påske til deg og dine, Silje 🐣 Her blir det hyttetur med familien 🐣 Forhåpentligvis skiturer og kaffe i solveggen 💛 Bypåske er også fantastisk f. eks uteaktiviteter i parken hvis været er bra! 😍

 4. Vi blir hjemme i påske. Håper det blir noen fjellturer. Litt akvarell og så sy ferdig kjolen 😊 God påske til dere 🌷🌷🌷

 5. Åh, for et perfekt påskeegg!
  Her blir det en liten hyttetur i morgen, vi har kjøpt inn puslespill og materialer til å lage dorull-harer, ungene gleder seg enormt 😍 Både puslespill og dorull-harer er perfekt for bypåske også 😉 (doruller, gul maling, hvitt ark til tenner og sort tusj til å tegne ansikt). Riktig god påske, fine!

 6. Det blir påske på landet!
  Hadde jeg vært i byen, ville jeg gjerne ta en tur til Botanisk hage. God påske!

 7. Hei, hei🌞.
  Vi skal være på hytta på fjellet i påsken. Her skal vi gå på ski og kose oss med familien❤️. I byen min er det fint å vandre rundt på koselige kafeer, og langs elvebredden.
  Ha ei fredelig påske med dine kjære🐥🐣

 8. God påske! Her hos oss blir det bygdepåske🐥 Vi lager alltid kranser av kvist, ståltråd og valgfri pynt, så henger vi dem på døren, eller bruker dem som dekor inne🌼 🌿🏵

 9. Bypåske her også. I morgen blir det Tryvann med fireåringen. Kan anbefales på det sterkeste.

  God påske til deg og dine fine 🐣

 10. God Påske! 💛🐣 Jeg og lillemor skal dra til Sverige og besøke familien til hennes pappa. Gruer meg litt til laaaang kjøretur alene med 17 mnd gammelt barn, men blir sikkert koselig når vi kommer frem.
  Nå er det jo kjempefint vær her, men ellers er mine beste aktivitetstips Klatreverket (super buldrevegg for små klattermus) og Teknisk Museum. Håper dere for en avkopplende og deilig påske!

 11. Vi er på påsketur i Sør-frankrike og nyter solen:) Rusleturer langs sjøen og en is på terrasse er det beste i byen i påsken!

 12. God påske 🐣 her har vi vært noen dager på Golsfjellet, men vender snuta hjemover til Østfold for å roe helt ned i påskehelga 😀

 13. God påske 🐣 Nyte påskekvelder på Terrassen etter hektiske arbeidsdager gjennom hele påsken.

 14. Vi har hatt noen late dager på hytta på fjellet men er nå tilbake i byen og skal nyte dagene før det braker løs med jobb og hverdag 😊 god påske ☀️☀️

 15. God påske! Her ble det balkongpåske med bla Copenhagen Sparkling Tea Company Blå i glasset – alkoholfri bobler som virkelig kan anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *