Vinn mine favoritter

Silje Pedersen, desember 18, 2017 3:29 pm //

Du tenker kanskje at jeg koser meg ute med en varm kaffe eller eller en god kakao? Nei, jeg ville selvsagt ikke funnet på å sette meg ute i denne kulden frivillig, men nyter gjerne begge inne mens jeg pakker inn julegaver og pønsker ut nye og spennende ting for 2018.

Desember gikk veldig fort, vi er nå inne i siste uken før jul og det er mye som skal gjøres. Det er sikkert flere enn meg som synes det kan bli litt i overkant, så jeg tenkte at vi alle kunne dele våre tips til å få det beste ut av denne uken, uten at det blir for mye stress og mas. Hva fokuserer dere på og hvorfor? Kom gjerne med gode tips i kommentarfeltet, så er dere med i trekningen om en forundringspakke med mine favoritter. I løpet av året har jeg samlet sammen noen av mine favoritter og lagt de i en forundringspakke som skal sendes til en heldig leser. Jeg trekker en vinner i morgen (tirsdag kveld) og sender pakken onsdag.

Når det gjelder mine tips, så må det bli følgende:

Pust med magen og ta en ting av gangen. Nyt tiden sammen og finn på morsomme ting så ikke det blir for mye stress. Ikveld når vi har pakket inn en del av gavene skal jeg unne meg et langt og deilig bad. Det ser jeg skikkelig frem til. Da skal jeg ta frem favorittmusikken, det beste bobbleskummet, tenne lys og bare nyte.

Ønsker dere en fantastisk fin og rolig uke!