Vinn mine favoritter

Vinn mine favoritter

Håper du har en strålende 2. Søndag i advent!

I dag gir jeg ut en gavepose med noen av mine absolutte favoritter. Jeg vil ikke røpe for mye av det jeg har puttet oppi her, men det er en skikkelig godtepose som sikkert kommer godt med nå i førjulstider og på nyåret.

Legg igjen din kommentar under med ditt beste tips til hvordan man best kan nyte desember uten å stresse altfor mye, så er du med i trekningen.

Jeg trekker en vinner tirsdag 10. desember. Vinner Linn Haugen! Du har fått mail:)

Silje Pedersen

21 thoughts on “Vinn mine favoritter

 1. God søndag Silje🎅🏻
  Starte gavekjøp tidlig slik at desember kan brukes til kos og hygge med familie og venner😊juleverksted med gløgg, pepperkakehus og små koselige gaver😊kos deg med dine i adventstiden.

 2. Mitt beste tips for å nyte desember er å stoppe opp, finne små øyeblikk og pusterom i den stressende hverdagen. For min del kommer det ofte når jeg sitter på bussen alene og hører på en julesang jeg liker spesielt godt eller når jeg ser de store øynene til barna når de ser at vi har satt opp treet mens de sov. Da tenker jeg på hvor utrolig heldig jeg er og at alt maset med gaver og fest ikke betyr så mye som jeg egentlig tror! Viktig med hverdagsmagi selv i julestria 🙂

 3. Jeg har Cyber Monday som frist for å ha kjøpt ferdig det meste av gaver. De som ikke er kjøpt til da ender opp som noe godt å spise eller drikke.

  Legge vennemiddager og alt annet som ikke MÅ skje akkurat i desember til november eller januar.

  Tømme hjernen med jalla julefilmer på Netflix.

 4. ❤️
  Stresse ned med meditasjon, være til stede i nuet, SE barna våre
  (jenta mi heter også Ella ☺️💖) , glede noen med en klem ~ blomster ~ gave eller besøk 🌟
  Alt trenger ikke være perfekt – jul blir det uansett 🎅❤️ Ta tid til seg selv – barna og andre som trenger det ❤️

 5. Førjulskos med risgrøt, julemusikk. Julebakst sammen med barna er knall stas. Kakao med krem mens man ser på herlige juleklassikere. Det er fin førjulskos i mine øyne❤️👍 ønsker deg og dine en riktig fin desember og god jul 🙌😊

 6. Starte tidlig med gaver, pynt og gaver, fordele det fra begynnelsen Av desember sånn at ikke alt må gjøres samtidig, også blir det mer kos:)

 7. Prøver å handle ferdig julegavene før desember. Har enda igjen to da 😉 Ellers koser eg meg med baking og koselige julefilmer med jentene mine. Prøver å senke skuldrene og puste med magen. Jula kommer uansett. God juleklem ❤

 8. Jeg forbereder alt i god tid, før jul. Er tidlig ute, før butikker fylles opp av desperate siste øyeblikk handlere…Så kan jeg virkelig nyte desember med alt det advent har å by på. Jeg elsker å forberede,bruke god tid,ikke skynde meg eller gjøre alt i siste liten. Desember er en vakker tid,en tid med familie og venner. Som i dag..lang frokost med barna. Varm sjokolade med krem og masse tente lys. Gleding,men også savn og ettertanke, til de nære som ikke er med oss lenger…som lagde en vidunderlig desember. Tradisjoner å føre videre…💝💝💝

 9. Huske på at det er lov å si nei, selv om du ikke har andre planer. Hør på lydbok, ta en ansiktsmaske, drikk et glass vin og vær litt alene når du trenger det. Ta vare på deg selv ❤️

 10. Hei Silje!
  Ville elsket å få prøve dine favoritter, kanskje det ville blitt mine favoritter også 😊 Ønsker deg og dine en nydelig førjulstid ❤️ Hilsen Britt

 11. Det må jo være å gjøre seg ferdig med gavene før 1. desember! Alltid det som stresser meg mest i allefall så i år hadde jeg planer om å bli ferdig tidlig. Skjedde det? Nope! 😂 Men det hjelper med julemusikk, da blir alt koselig🥰

 12. Lager lister før vi tar julegavehandelen😊 Handler feks mandag kveld, da er det gjerne rolig i butikkene her jeg bor ihvertfall. Prøver å redusere antall gaver. Baker bare det jeg vet vi spiser, julekaker kan også kjøpes😊

 13. Det viktigste er å senke kravene litt til seg selv og nyte de små hverdagslige øyeblikkene som lage kakao og levende lys til en koselig frokost før skole eller til kvelds når barna kommer hjem fra trening.

 14. Hei Silje!
  Ett par tips her må være å planlegge i god tid. Jeg bruker å sette opp en liste igjennom året hvor jeg skriver ned tips til hvilke julegaver jeg kan kjøpe til venner og familie. Og jeg gjør gjerne unna julehandelen på black friday i sofakroken på nett😅
  En annet tips når det kommer til julebaksten er og invitere venninner hjem og ha en bakedag hvor alle baker forskjellige kaker, også fordele slagene seg i mellom etterpå, så vips så har du unnagjort julebaksten på en dag, samtidlige som det er utrolig koselig!✨🎄

 15. Vi voksne har sluttet med gaver for mange mange år siden. Velger heller å lage gode minner med å ha tid ilag, middag, fine lange gåturer i skog og mark. Kjøpepress har aldri eksistert for meg😅 God Jul

 16. Kanskje mer et tankesett enn tips, men: Prøve å tenke at alt ordner seg, og ha fokus på det viktigste; Å nyte tiden sammen 💖

 17. Hei Silje.

  To tips:
  1. Starte gavekjøp tidlig, slik at en nesten er ferdig når desember kommer.
  2. Senkes krav og skuldre veldig veldig mye. Jul blir det uansett. Være tilstede og lage gode barndomsminner med barna ❤ De husker ikke om huset var gullende rent, de husker tiden sammen med foreldre som var med.

  En fin førjulstid til dere 😊

 18. Så hyggelig!

  Jeg tenker at en liten detox fra sosiale medier kan være en fin måte å slippe unna stress og følelsen av alt man «burde gjøre». Kanskje det kan være en utfordring du kan kjøre på bloggen din til neste år? Detox hver søndag i advent? 😍 Mye hyggeligere og mer motiverende å gjøre det sammen!

  Ellers takk for masse fin inspo<3

  Klem

 19. Kose seg med forberedelser. Starte tidlig. Huske å nyte tiden i desember. Våre dager er så verdifulle og bør ikke fylles med unødvendig stress mht gaver og press. Det skal være hyggelig å gi og å gjøre gode ting for hverandre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *