Vinn julekalender fra Babor

Silje Pedersen, desember 3, 2018 10:46 am // ,

0D326D9A-71B3-4577-BE40-2B7C46D2B5AA

God mandag!

Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut denne i går, men så tenkte jeg at det kanskje var et enda bedre innlegg på en grå mandag. Dere vet jo at jeg er veldig glad i BABOR-ampullene, så vil jeg gjerne at en av dere skal få denne herlige kalenderen!

Adventskalender med de populære ampullene til BABOR er superpopulær og blir utsolgt hvert år. Ampullene har en sammensatt kur, så du får en glødende og flott hud til julesesongen. Kalenderen består av 24 stk ansiktsbehandlinger som gir en strålende glød.

Her hjemme er det ikke bare Ella Victoria som gleder seg til å åpne kalender, jeg elsker selv å bli litt overrasket hver dag. Jeg åpner min om morgenen, men bruker ampullen på kvelden før jeg legger meg. Deretter krem for maks effekt.

5A500BD3-2D9B-41C4-AB23-4FA6BBA8FDA9

Vil du ha denne? Legg igjen din kommentar under, så er du med i trekningen.

Jeg trekker allerede i morgen og sender ut med post. Vinneren annonseres på bloggen.

Takk for at dere alle er inne her og titter og kommenterer, jeg setter stor pris på det💗