Vinn julekalender fra Babor

Vinn julekalender fra Babor

Håper du har en strålende 1. desember!

Har du kjøpt kalender til deg selv, eller er det bare ungene som får? Jeg synes det er helt innafor å spandere en kalender på seg selv, eller kanskje gi en god venninne✨

Jeg har jobbet med BABOR et par år nå, og synes det er fantastisk å samarbeide med og være ambassadør for så gode produkter. BABOR har det ypperste innen hudpleie og produkter for både unge og voksen hud.

Babor-kalenderen er så ettertraktet at den vanligvis blir utsolgt med en gang, så jeg er så glad for å kunne gi bort en kalender til en av mine lesere. Årets kalender er i Bordeaux-rød, en rålekker sak som skal få stå fremme hjemme hos meg. Denne nye nyansen, med sine kongelige undertoner, kalles Windsor Wine.

Kalenderen inneholder 24 svært effektive BABOR-ampuller. Hver eneste én er et mesterverk i seg selv, og inneholder perfekt doserte aktive ingredienser for å gi din hud den spesielle høytidsgløden. Adventskalenderen er et 24-dagers behandlingsforløp, og starter med en intenst fuktighetsgivende ampulle, som gjør at huden din føles utrolig myk og silkeaktig. Så fortsetter behandlingen med 23 spesialampuller for å stramme opp huden, gi deg glød og en feilfri hudfarge. Når julaften kommer har du en strålende glød og masse herlig fukt i huden! Ønsker du deg denne? Legg igjen en kommentar under, så er du med i trekningen. Jeg trekker en vinner allerede i morgen kveld, slik at den blir sendt avgårde til den heldige så fort som mulig. Du kan delta her eller på Instagram eller begge steder. Glow on✨✨✨

OPPDATERT; Vinner trukket: Line Johansen Sund.

Minner om at det blir flere spennende giveaways i desember! Bare å følge med:)

01-12-2019-14-55-07

Silje Pedersen

108 thoughts on “Vinn julekalender fra Babor

 1. Nyt hverdagens øyeblikk det er de det er flest av💖 Ønske om en magisk adventstid💫

 2. Ja, denne ønsker jeg meg virkelig! 😇 Huden min trenger virkelig litt hjelp nå på vinteren!🤞🏻

 3. Hei Silje 🙂 Så klart ønsker jeg meg julekalenderen fra Babor 🙂 Helt innafor å gløde omkapp med skinnende julelys 🙂

 4. Ja takk 😊 Trenger litt glød og fukt på denne årstiden, spesielt nå som jeg er gravid! Takk for all inspirasjon, Silje! Ønsker deg en fantastisk adventstid ❤

 5. Jeg hadde blitt så utrolig glad for å vinne🤩❤ Øndker deg og dine en riktig fin førjulstid🤶🌲

 6. Ønsker deg en strålende førjulstid😊🎄✨
  Jeg vil gjerne være med på denne fineste give awayen ✨✨

 7. For en flott premie! Hadde vært fantastisk å vinne litt «vinterglød» 🤩🤩🤩

 8. Ja takk 😊❤ Trenger både glød og fuktighet i denne årstiden, i tillegg til at jeg er gravid 💕🎀 Tusen takk for all inspirasjon, Silje! Ha en fin adventstid ✨

 9. Ja takk🥰 ønsker å skjemme ut huden min👌🏻 Ønsker deg og dine en fantastisk førjulstid🎄🥰

 10. Den hadde vært helt perfekt for meg 🌟 Nå som jeg er gravid sliter jeg med at huden er knusktørr

 11. Ja, takk! Har hørt så mye bra om Barbors kalendere tidligere, så har veldig lyst å prøve🤩🤞🏼

 12. Ja, takk – veldig gjerne❤️🙏🏻 Huden min trenger definitivt litt ekstra TLC i denne mørke førjulstiden 🌟

 13. Det hadde vært fint å vinne Babor kalender!
  Særlig nå når jeg 21 uker på veien:-)

 14. Dette er jo drømmekalenderen det ❤💖. Ja takk, denne blir jeg veldig glad for!

 15. Ja takk😍 Gifter meg 21.desember, så det hadde vært perfekt med glød✨ Ha en herlig førjulstid❤️

 16. Ja, takk 🤩 Denne hadde jeg virkelig trengt nå i en hektisk hverdag med flytting er egenpleie nedprioriter🙈

 17. Har ingen julekalender i det året så den blir superfin gave og overaskelse for meg!!❤🤗Tusen hjertelig takk!

 18. Det hadde vært så deilig det! Og sårt tiltrengt etter måneder med regn, mørke og høst.Ønsker dere en nydelig adventstid! 🌟🕯❄️

 19. Babor sin kalender er rett og slett bare eventyrlig, som alle produktene Babor har 👌🌟💝🙏

 20. Wow – den har eg ikkje råd til å kjøpa sjølv, så å vinna hadde jo vore perfekt!

 21. Ønsker gjerne å vinne kalenderen. Har sett på den i flere uker nå, men kunne ikke ta meg råd til den i år❣️❣️ Ha en fin 1. søndag i advent:)

 22. Ja takk – Veldig gjerne. Jeg hadde blitt så utrolig glad for å vinne en slik. Ønsker deg en strålende advent og førjulstid 🤩👍🏼😘

 23. Min hud hadde helt sikkert hatt godt av litt boost – igjen. Og er helt enig i at Babor er kvalitet. ✨

 24. Åh, det hadde vært helt supert for en sliten småbarnsmamma som ser passe «dradd» ut😂

 25. Nybakt mor og lite søvn – denne kalender hadde helt klart vært perfekt nå i desember 👌🏼

 26. JA🙏🏻. Huden min trenger sårt litt ekstra pleie – er gravid selv, og huden er vrang med meg🙈

 27. Åååå, jeg har så lyst på denne kalenderen 😍 Ha en strålende førjulstid!

 28. Åh, det hadde vært fantastisk med en skikkelig fuktboost👍🏻En mengde immundempende medisiner gjør huden både grå og tørr😬

 29. Kalender fra Babor hadde vært deilig å vinne. Luksus i hverdagen for tørr hud. Jeg må bare beklage sterkt at jeg har sendt flere meldinger. Det stod at kommentar ikke gikk gjennom,så jeg prøvde flere ganger😳Ser nå at de ble godkjente…Deilig adventstid ønskes deg og dine✨🔔✨

 30. Åh ja takk! Jeg føler huden min minner litt om en krokodille for tiden 😫

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *