Vinn julekalender fra Babor

Vinn julekalender fra Babor

IMG_3414-1b

Konkurranse/reklame

God desember!

I år har jeg ingen julekalender, jeg bestemte meg for at ting måtte bli litt anderledes den siste måneden i året. Det har rett og slett vært veldig mye jobb og jeg ønsker selv mer fokus på familien i desember. Men det betyr selvsagt ikke at jeg ikke har noen overraskelser eller fine giveaways til dere.

Jeg synes det er så hyggelig at dere følger, kommenterer og engasjerer dere og ønsker å gi noe tilbake. Så det blir noen konkurranser og morsomme saker som jeg håper dere setter pris på.

Har du testet ampullbehandling fra Babor? Jeg er så heldig å ha få testet Red Carpet Treatment, som er den beste nå i julebordsesongen. Da bruker man 7 ampuller som man “kræsjer” huden med, så den blir silkemyk og stråler av glød. De lager også en av årets beste adventskalendere, her er det 24 ampuller som du bruker frem til julaften. Huden blir strålende, med masse fukt og glød. Det passer perfekt i førjulstiden!

IMG_3346-1l

Vil du vinne adventskalender fra Babor? Jeg lurer på hva dere ønsker anderledes av innhold i desember og på nyåret og vil gjerne høre innspill på dere på tema! Legg igjen din kommentar under og du er med i trekningen. Jeg trekker vinneren på søndag og sender kalenderen på mandag.

Fløyelstoppen i tre forskjellige farger finner du HER.

Ha en nydelig helg!

Vinner: Lidveig Framnes:) Gratulerer, jeg har sendt deg mail! Tusen takk for alle gode forslag, mange av disse skal jeg bruke på bloggen. Og husk at det kommer flere sjanser nå i desember!

Silje Pedersen

48 thoughts on “Vinn julekalender fra Babor

 1. Heihei! Eg syns egentlig du har ein fin og variert blogg..Så ingenting eg tenker eg saknar..men alltid ekstra kjekt med antrekksbilde då, så gjer ikkje noko med meir av det! Ha ein finfin desember med familien😉 God stemning og kvalitetstid er viktigare enn gåvekalender😅 (sjølv om eg veeeldig gjerne kunne tenkt meg denne kalenderen og, hehe)

 2. Hei. Jeg liker bloggen din sånn som den er, men hvis jeg skulle ønsket meg en ting du kan sette mer fokus på så er det selvutvikling 🙂
  Hilsen Janne

 3. Hei
  Har veldig sensitiv hud så kalender nå full av fuktighet og glød hadde vert fantastisk
  Setter stor pris på bloggen din som den er men gjerne litt mer blanding av hudpleie, mattips og generellt hverdagen
  Er alltid hyggelig klikke inn på bloggen din for du skriver på en jordnær måte. Flott du har delt så mye om prosessen og veien til målet om få barn
  Det er ingen selvfølge men en stor gave
  Ha en kjempeflott 1.desember med dine

 4. Hei! Synes du har en fin blogg som den er, og har fått masse inspirasjon til antrekk gjennom bl.a Instagram. Flott at du promoterer plagg som er rimelig i innkjøp👍🏻🌟 Riktig god førjulstid til deg og dine 🎄🌟🎅🏻

 5. Hei Silje.
  Babor kalenderen er den aller beste. En nyytelse😊
  Liker bloggen din veldig godt som den er, variert og interessante tema.
  Liker når det blir litt mer tips om hud og interiør.
  Liker det veldig godt når du blir litt personlig, men skjønner selvfølgelig at du vil skjerme også.
  Ha en god, fin og litt rolig 😉 førjulstid.
  Karianne 😀

 6. Hei Silje. Jeg liker bloggen din veldig godt som den er,så vet ikke hva som kunne blitt forbedret;/ Fortsett slik som du gjør:) Hadde vært veldig kjekt å vinne en slik kalender,huden hadde hatt godt av litt ekstra boost nå før julen. Ønsker deg en riktig god førjulstid 😉
  Hilsen Silje

 7. Har sagt det før, men kan seie det igjen – eg syns bloggen din blir berre betre og betre 🙂 Så fortsett som du gjer no – eg elsker å klikke meg inn her dagleg og lese innlegga dine om antrekk, hudpleie, interiør og meir personleg stoff. Ha ei strålande fin førjulstid med dei du er glad i <3 PS! Ein kalendar frå Babor hadde vore heilt fantastisk.. 😉

 8. Hei Silje
  Jeg synes bloggen din er flott og innholdsrik som den er. Jeg har fulgt deg i mange år og jeg blir aldri lei. Synes det er like spennende nå, som da den var ny.
  Du har et variert og spennende innhold 🙂 det som er flott med deg er at du har noe til alle. Jeg er 10år eldre enn deg, men finner likevel alltid innspirasjon, også min svigerdatter på 31:)

 9. Hei Silje! Liker bloggen din godt som den er. Håper du fortsetter med outfit, hudpleie og gjerne enda mer personlige innlegg også. God Jul til deg og dine. 🙏❤️🌟

 10. Åååå, hadde vært så digg å teste denne ampullbehandlingen fra Babor, Silje !!! You are glowing 😍😍😍 Nyt desember med din fine familie ❤ Du er så jordnær og ekte, en av mine favorittbloggere. Personlige tanker om livet generelt er egentlig det som alltid går rett hjem hos meg, på den måten blir man bedre kjent med menneske bak bloggen og blir inspirert på samme måte ❤

 11. Likar bloggen som den er. Fin blanding. Spennande kalender som hadde puffa opp desember for meg. Skal bu på pasienthotell mens eg får strålebehandling.

 12. Jeg tror jeg må tilbake til 90-tallet for å finne siste KappAhl-shopping før jeg gjenoppdaget det merket gjennom din blogg. Selv om det er reklame, så setter jeg veldig pris på alle slike shoppetips hos billigere kjeder. Jeg føler meg alt annet enn lurt av reklame her, jeg har tvert imot spart masse penger på å bli oppmerksom på kupp som er minst like bra som det jeg egentlig hadde sett meg ut fra en dyrere butikk. Jeg liker også når du holder oss oppdatert på moter og trender før de er i butikkene for fullt. Tillater meg også å si at… På mote er du unik. Sminke og hudpleie finnes det nok av i andre kanaler.

 13. Hei 🙂
  Bloggen er veldig bra og inspirerende – om jeg skulle ha hatt mer av noe så er det antrekksbilder, og kanskje hvordan man kan style en genser eller en bukse – f.eks. fem forskjellige antrekk til en genser. Og spesielt da basic-klær som man kan gjøre mer edgy

 14. Jeg vil gjerne prøve lykken.
  Har kjempe lyst og teste ut denne kalenderen, har ikke prøvd disse ampullene så hadde vært h
  følger deg på snap og kikker hver dag på postene du legger ut der.
  Hvilke innhold på bloggen, jeg synes du har en flott blogg som den er.
  Synes du har ett ganske variert innhold, så ikke helt sikker på hva jeg ønsker og lese mer av eller lese om.

  Grunnen er at jeg liker bloggen som den er, så synes du skal fortsette slik, da vil i alle fall jeg være glad.

  Ønsker deg og dine en kjempe fin advents tid 🎄🎄🎄

  Julehilsen sendes til deg og dine fra meg på Vestlandet.

 15. Vil gjerne lese mer om både interiør/husjakt og familieliv. Liker de personlige innleggene din veldig godt 🙂

 16. Ønsker flere give aways og konkurranser 🙂 Gjerne flere produkttester og gode tilbud 🙂 Har ikke julekalender i år, så ønsker meg den fra Babor <3

 17. Snakke om at selv om vi bryr oss om å ta oss bra ut på mange måter, så er det viktig å kjenne seg bra nok som en er !!!!!!

  God helg alle sammen!

  TAKK for lodd her.

 18. Hei!
  Ønsker oppdateringer hverdagsantrekk.
  Gjerne litt mer om hvordan en travel hverdag med familie og antikviteter fungerer. Og trrningsinspo. Det trengs som et lite nyttårskick😍God førjulstid!!⛄❤

 19. Hei. I desember er det ekstra kjekt og lese om alt som har jul som tema. Det kan seg være gaver, mat, mote, familie og også hva en kan gjøre for andre osv
  Ønsker deg og dine en flott desember og en fredelig jul 🤶

 20. Synes du skal fortsette med det du gjør! Er daglig innom bloggen din. Den er så inspirerende og blir alltid gla av å lese innleggene dine <3 Det vises at du legger mye jobb i bloggen din!

 21. Hei, hei.
  Bloggen din er akkurat slik jeg ønsker at den skal være for voksne damer😊. Fortsett som du har gjort til neste år også. Finner masse inspirasjon hver uke. Så fint at du får vist frem klær fra kjedebutikker også. Har kjøpt masse klær derfra etter inspirasjon fra deg, og har fått komplimenter fra andre for valg av klær👍. Synes du virker som ei utrolig hyggelig og fin dame😃Tusen takk for en utrolig fin blogg

 22. Oi, for en fin gave, denne ønsker jeg meg veldig 😊 Synes du har en utfyllende, variert og menigsfyllt blogg, som jeg er avhengig av å lese hver dag 😀 Savner ikke så mye her, men kunne kanskje tenke meg litt mer interiør og noen matoppskrifter i blandt. Stå på, du gjør en fantastisk jobb med denne bloggen. God klem fra meg! 😊

 23. Fortsett som du gjør 🙂
  Som nybakt mamma har jeg ikke hatt så mye tid til å lese blogg, men din er en av de få jeg kikker innom 🙂
  God adventstid til deg og dine 🙂

 24. Hei Silje, takk for fin og gjennomarbeidet blogg😊Jeg synes det er supert med antrekksbilder og tips med fine plagg fra mer rimelige merker, det er vanskelig å holde oversikt selv🙊Samme når det gjelder tips om hudpleie og sminke som kan holde oss freshe i en hektisk hverdag🎁🌟🙌🏻😊

 25. Jeg liker så godt blandingen av mote, skjønnhet, reisetips og mer personlige innlegg. Du er den eneste motebloggeren jeg fortsetter å lese, fordi du har så fin mix av klær til hverdag og fest, og fordi du inspirerer med de fine farhekombinasjonene – fortsett med det 🌈 En hudpleiekalender hadde kommet godt med til en nybakt tobarnsmor ☺️ god førjulstid 🌟

 26. Syns bloggen din er så variert og spennende å følge. Liker godt at du viser antrekks bilder i ulike prisklasser, fra mange ulike kles leverandører. Det syns jeg du burde fortsette med.

 27. Kjære Silje,

  Tusen hjertelig takk for en inspirerende og nydelig blogg! Elsker stilen din, så ønsker meg tips til sesongbasert capsule-wardrobe fra deg.
  Bedste hilsen Oline

 28. Synes bloggen er fin som den er. Spesielt bra er antrekksbildene. Klær som er rimelige og fornuftige. Har oppdaget KappAhl på nytt for å si det sånn !

 29. Kunne godt tenkt meg å høre mer om hvordan du planlegger og systematiserer hverdagen og aktiviteter som småbarnsmor 🙂 Min egen tilsvarende hverdag er mest preget av “på sparket” 😄 Kunne også tenkt meg noen impulsive innlegg/situasjonsinnlegg innimellom – litt sånn instastory med tekst 🙂 Og ja…., kunne virkelig trengt en Babor kalender 😃

 30. Hei Silje😊
  Elsker når du kommer med klestips som er tilgjengelig for kjøp, har handlet mye klær etter å ha sett dem på bloggen og Instagramkontoen din. Har dessverre ikke helsen til å gå så mye på leting i butikker, og da er det supert å få tips av deg og shoppe på nett😉. Syns det var så stas å se at du kalte datteren din EllaVictoria, har en niese med samme navn. Nydelig😍.ønsker deg en magisk førjulstid

 31. Hei! Du har en inspirerende og variert blogg! Liker godt tips både til kjapp hverdags sminke og gjerne mer av hvordan man kan style hverdags antrekk på forskjellige måter. Og gjerne fler tips og triks om hvordan man enkelt kan gå rett fra jobb og ut til middag ett.God adventstid til deg og dine! Syntes virkelig du har lykkes med å skape en innholdsrik blogg👍

 32. Er veldig fornøyd med bloggen din . Syns du har en god smak I klær. Får mange tips selv da. Tenker kanskje hudpleie som er bra for personer med rosasea? Har litt selv. Mer føtter og sko ?

 33. Jeg er så enig med de andre som har kommentert her – bloggen din er interessant og variert, og blir bare bedre ☺️ Jeg gleder meg alltid til å lese nye innlegg fra deg. Setter spesielt stor pris på når du forteller om deg selv og opplevelser i livet ditt, Og så har jeg veldig sans for måten du blander rimelig og dyrt, designer og kjedebutikk på i antrekk/fashion leggene dine. En av favorittene i høst var stylingvideoen din med plagg fra KappAhl. Huden min kunne virkelig trenge litt førstehjelp nå etter noen uker med kulde og tørr inneluft, så jeg vil såklart gjerne vinne ☺️ Ønsker deg en fin adventskalenderen!

 34. Ja takk😍 Ønsker meg veldig julekalenderen. Synes du har en veldig inspirerende blogg- variert og bra. Ønsker deg og dine en fin og innholdsrik forjulstid🎄⭐️
  May kristin

 35. Ah, den kalenderen ønsker jeg meg!Da kan jeg stille med fløyelsmyk ferskenhud istedet for livløst skrukkeskinn på julekvelden…..

 36. Ja takk – veldig gjerne! Huden trenger litt boost etter alt for mye jobbing-og det blir dessverre for mye jobbing i desember også 🙁

 37. Hei!
  Syns det er helt supert med innlegg som dyrt vs billig for eksempel. Og kanskje innlegg med klær som kan passe litt ulike fasonger? Også elsker jeg de personlige innleggene dine, men de kan jo ikke skrives på bestilling ❤
  God førjulstid 💕

 38. Liker veldig godt klesstilen din og du gir den alltid et personlig preg.(fargekombinasjoner jeg dessverre aldri hadde kommet på selv). Derfor ser jeg gjerne at du kommer med mer antrekkforslag. For eksempel antrekk til jentekveld på byen, datenight,lørdagsshopping, casual inne outfit osv…… ettersom du er mye ute å reiser er anbefalinger av hotell og restauranter noe jeg liker å lese om. Keep up the god work og nyt advents/førjulstiden med dine fine:-)

 39. Hei! En veldig fin blogg som jeg følger med hver dag. Jeg vil gjerne få mer tips om hår og hårpleie, tips hvordan man kan finne sin frisør 🙂 flyttet til Oslo før et år, men fortsatt sliter med å finne ” min” frisør.

  Takk på forhånd!

 40. Det er en fin blogg du har 🙂 Innlegg om hverdagsklær og accessories er alltid kjekt å lese om.
  Ha en koselig førjulstid.

 41. Jeg synes det hadde vært gøy med en ukentlig workwear spalte😊 Det er hverdager det er flest av, og dermed er det ofte er vanskelig å vite hva man skal ha på seg!

 42. Hei. Jeg er mamma til tre herlige barn, som selvsagt har fått julekalender. Men ingen har laget julekalender til meg🙁🎄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *