Vinn jakke fra Monki

Vinn jakke fra Monki

Parkasen er tilbake i motebildet og det er bare å ta frem fjorårets, dra på fretex og loppisjakt, eller tråle billigkjedene. Nå kan du vinne denne tøffe jakken Steffi fra Monki ved å delta i konkurransen. Vinneren får selvfølgelig velge seg jakken i den størrelsen man ønsker. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i feltet nedenfor og svare på følgende. Hva liker du best ved våren?

1. Åpne sko

2. Sol og varme

3. Lette klær

4. Eget svar

PS! Vinneren er trukket og blir kontaktet på mail.

Silje Pedersen

287 thoughts on “Vinn jakke fra Monki

 1. Jeg synes i grunn svaralternativene hang veldig i sammen jeg! 🙂
  Men kan jo ta nr. 4: Utepils med gode venner. (Selvfølgelig i 1åpnesko 2med sol og varme 3i letteklær)

  🙂

 2. Helt klart lette klær og elsker vårmoten i år! Våren i Oslo har virkelig fått fart på pastellfargene i klesskapet og shoppingbudsjettet;) herlig!

 3. Det jeg liker best ved våren er å endelig kunne ta av seg alle de tunge, mørke og kjedlige plaggene. Sitte på en kafé å ta seg en utepils å kjenne solen varme, menst jeg gjemmer meg bak årets solbriller.

 4. I tilegg til sol og varme og fargerike klær, er ballerinasko noe av det beste ved våren! I alle mulige farger, mønstre og med mange detaljer ! 🙂 Kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å pakke vekk støveletter og UGGs!

 5. Jeg er nok vårens største fan. Våren er definetivt min favorittårstid av mange grunner, men hovedårsaken er definetivt all den positive energien man føler. Etter mange måneder med vinter, så føler man seg nesten litt deprimert. Det å kunne pakke ned alt av tykke gensere og jakker er en velsignelse i seg selv. Jeg ELSKER å kunne gå ut når man vil, uten å måtte tenke på at det er mørkt eller på om du kommer til å gli på isen. Jeg liker også at det ikke er for kaldt eller for varmt, altså at du ikke får heteslag når når du vandrer ute, men at kan kjenne en slags deilig vind. Jeg elsker at man kan spille fotball til langt ut på kvelden.Jeg elsker å kunne gå i kortsokker. Jeg elsker at det er så mye enklere å kombinere klær, fordi man liksom er i “fargehumør”. Uten at det blir for klisje så skal jeg oppsumere med at jeg elsker rett og slett alt med våren. Hilsen meg :)Jeg håper virkelig at jeg vinner for jeg har ønsket meg en sånn parkas utrolig lenge. <3

 6. 2. Sol og varme som fører til 3. Lette klær som fører til 1. Åpne sko:) våren er årets beste årstid:) elsker alle vårklær:)

 7. Det jeg liker best ved våren er å gå tur i skogen, se på hvitveis mens jeg nyter solstrålene gjennom solbrillene:)

 8. Trilleturer på bare veier, lysere og lengre dager, lettere “freshere” klær og småskoler (les Vans) 🙂 Våren er den beste årstiden!

 9. Sol og varme, og med det også mer dagslys, er så deilig at det ikke lenger er mørkt når man kommer hjem fra jobb!

 10. Jeg elsker våren fordi den gir håp. Enkelt og greit. Sliter litt med depresjon om vinteren, så når våren kommer merker jeg det med en gang på ve og vel! Ble kanskje litt dypt det her. Kan jo slenge med de underliggende grunnene for at våren er min yndlingsårstid: det betyr mindre klær, fine gutter å se på i mindre klær (hvor blir de av om vinteren?!), farge, glede, lunsj ute, gåturer, solbriller (som du ikke bruker fordi du blir snøblind), det er den tiden det er lengst til neste gang det blir iskaldt eller snø, folk er snillere og smiler mer – ah, kan fortsette i en evighet. Oh well. Jeg har absolutt ikke flaks, men gøy å prøve.<3 Lykke til til alle! 🙂 -M

 11. Det beste med våren er garantert at solen stiger frem og man kjenner varmen på kroppen, etter en laang vinter!!:)

 12. Lette klær 😀 Nyte den herlige sommeren i lette klær, gå barbeint langs strandkanten og nyte en is 😀

 13. Det jeg elsker mest med våren er det at jeg kan sykle til skolen med lette klær og gjerne litt morgensol i ansiktet! Det gjør virkelig noe med deg når du får syklet litt på morgenkvisten. Jeg tipper at det hadde blirr enda bedre denne fine jakken på. Så kan jeg se ordentlig stilig ut når jeg kommer susende på by sykkelen min! Ha en fin dag!:-)

 14. Våren er elskbar med tanke på så ufattelig mange småting. Det å våkne til sollys hver morgen, og kjenne vårduften ved første skritt ut av døren. Det å kunne ta på seg søte sommersko og lette klær. Det å kunne studere ute i solen, og se frem til eksamensfri. Det å se frem til fantastiske sommerkvelder med de aller beste <3

 15. Jeg kommer ut av dvale når våren kommer:) Noe av det beste er å ta på seg et par kule jeans, en singlet og bare ben i pumps…. Også et glass i solen er jo bare elsk:) Fine åpne sko med nylakkede tær, ja ja ja. Ble vel kansje 1,2,3 og 4 det:)

 16. Lette, lyse og friske kles plagg, med en fin kombinasjon av sol, varme og godt humør.
  – selvølgelig er solbriller et must i vår 🙂

 17. Noe av det beste jeg vet med våren er når grusen knaser under Conversa, jeg myser mot sola i mine Ray Ban’s og den slitte olajakka som jeg nekter og kaste henger over skuldrene 🙂

  Ligge på uteplassen min med kald cola i glasset og siste utgave av ELLE (eller kanskje KK;) i hendene mens pusekattene varmer de hvite tottene mine (hehe).

  Vår for meg er helt enkelt og nyte hver eneste dag 🙂
  Jeg er ikke noe spesielt glad i sommeren (IIK, jeg vet), så våren er helt enkelt perfekt 🙂

  God kveld 🙂
  smil.

 18. Jeg svarer soleklart åpne sko!
  Det er utrolig deilig å kunne ta av seg de tunge og varme vinterskoene, du har dratt rundt på i hele vinter, og hoppe inn i noen lette tøysko som sitter lett og luftig på foten! Vår<3

 19. sol og varme,,,,definitivt 🙂 finner ikke større snø/kulde/vinter “hater” enn meg i norges land…tror jeg … ELSKER sol og varme ♥

 20. Jeg vil nok si sol og varme! Når sola begynner å varme kan vi jo endelig gå i lette klær, åpne sko osv. Livet blir rett og slett mye lettere. Det aller beste er jo at alle disse tingene får folk til å smile, og hva er vel ikke bedre enn å få et smil fra enten en du kjenner eller også kanskje en fremmed!:)

 21. definetivt 3.lette klær! Elsker følelsen av varm sommer vind som kommer opp den løse singletten og kiler meg på magen, eller solvarmen på lårene 😀 Eller for all del, begge deler samtidig! 😉

 22. LETTERE KLÆR i nyyydelige vårfarger ♥♥♥
  – Kroppen våkner til liv bare ved tanken-

  Hilsen
  Kirsti

 23. Jeg elsker sollyset som flommer, sneen som smelter og sildrer som små bekker, som blir til en større å, spurvenes kurtise og kjøttmeisens frivole sang, trærne som knopper seg og får små grønne ører… Ja, alt dette elsker jeg, og å løfte ansiktet opp mot solen og vite at jeg er en del av alt dette levende, dette underet.

 24. Det er så mye jeg gleder meg med til sommer! Å kunne gå med kjole hver dag, å kunne sitte ute og grille og å våkne opp til solskinn og ikke den triste mørke morningen vi har her nå.

  GLEDER MEG!!

 25. 4. Å slippe å ta på meg masse klær når jeg går ut døra, være på sørlandet, bade og spise is!

 26. Lette klær, lette sko, de første skrittene på tørr asfalt i vårsko, som å sveve litt….
  Og på fine dager, ha kjøkkenvinduet oppe og påskeliljer på bordet, og ute lukter det trafikk og…vår!

 27. Lette klær!
  Er så lei av å drasse med masse gensere og tykke jakker!
  Å kunne gå rundt i bare en t-skjorte og shorts gjør dagen bedre og mye lettere 🙂

 28. Jeg liker best sol og varme. Får jeg det følger de andre alternativene med, som lette klær og åpne sko. Vi har en fin tid i vente.

 29. Fargene – gul sol og hestehov, grønne blader, fargerike klær og blide mennesker…VÅR!!!!

 30. Sette ut båten på fjorden, lage mat ute og nyte en kopp kaffe eller et glass vin ute i solveggen!

 31. Det beste er lyset, og følelsen man får når både natur og mennesker er i ferd med “å våkne til liv”. Selv gråbleke, overskyede dager tidlig på våren, med støvete asfalt og brune plener er fine – bare fordi man kjenner at det er vår.

 32. Ferske reker, sol, saltvann, svaberg, brygga, softice, sykkel, solkrem, hytta, utepils, grilling, jordbær, krabbefiske og gode venner!

 33. Jeg er veldig glad i alle årstidene vi har i Norge og synes hver av dem har sin
  spesielle sjarm! Det jeg liker best med våren er helt klart at solen har snudd
  og dagene er lysere fra morgen til kveld. Energien fra lyset og varmen fra sola,
  i en deilig kombinasjon med et yrende folkeliv i gatene!

 34. Det beste med våren er å ha på lettere klær. Muligheten for finere klær er større sammenlignet med vinteren, der hvor vi er helt innpakka.

 35. Vakre vårblomster, lysere dager, lyse og lette klær, sol og varme, komme meg utendørs!
  Vårhilsen fra Julie 😀

 36. 4. Å knyte på joggeskoene tidlig om morgenen og løpe en rolig tur i frisk, sval vårluft 🙂

 37. Er så deilig at dagene er lysere, og at parkdresser og ullklær kan pakkes vekk for denne gang.Vårblomstene titter frem og fuglene kvitrer. Så selv om allergien tar meg hver vår, er denne tiden på året så digg. Og, jakken er superfin! Ønsker meg den til olabukse og conversene når jeg og fireåringen skal ut og nyte sol og tohjulsykkelopplæring 🙂

 38. Eg lika å gå i åpne sko, eller enno bedre: å gå barbeint på nyklipt plen… Elska våren!

 39. Jeg liker helt klart alternativ 3. Lette klær best! Endelig ferdig med vinter, og 3 lag med klær. Mye bedre å bare stå opp og ta på skinnjakke og en topp, fremfor ullgenseren og boblejakke!

 40. Den dagen der vinterklærne plutselig er tunge og varme. For varme. Fordi solen gjør jobben. Den følelsen.

 41. Helt klart at all energien og positiviteten som har gjemt seg i vinter kommer til syne igjen! Og med det blir livet mye lysere på alle måter. Fantastisk.

 42. Det jeg liker med våren er følelsen av at alt kommer til å ordne seg. Vet ikke om det er den kjølige, klare luften, det å endelig kjenne asfalten under føttene fordi vinterskoene er byttet ut med tøysko, det å forstå at vinteren endelig er over, at det plutselig er lyst ute når man står opp om morgenen, at man ikke gruer seg til å gå ut fordi man vet at man kommer til å fryse, at man kan begynne å planlegge sommerferien, at man automatisk begynner å kle seg i lysere finere klær (hurra for masse mintgrønt i butikkene) eller om det er fordi VÅR er et fint ord…

 43. Nr. 2: Liker aller best sol og varme
  Nr. 4: Lette sommerklær, utepils og gode venner.
  HA EN HERLIG VÅR ALLE SAMMEN 🙂

  Mvh Merete

 44. Jeg liker hvordan alle mennesker kommer seg ut. Hvordan de gjør alt og liker alt de ellers egentlig ikke ville likt, bare fordi de er lykkelige over våren og snart sommer. Hvordan mennesker bærer klær og accesoarer, og kroppen sin er også fint på denne årstiden..det er fresht, fargerikt, behagelig og svært kreativt. En lykkelig tid!

 45. Sol & Varme! <3

  Er deilig å bare gå barbeint ned på stranden og bare kjenne solen varmer kroppen mens du vasser i vannkanten uten å kjenne kulden i vannet, men kjenne den deilige tempraturen i vannet fra solen =)

  charlotte_kolnes@hotmail.com

 46. Utepiiils! Å kunne bruke solbriller for ikke få SOL i øynene! Og bare pakke ned vinterklærne! 😉 Se snømannen smelte… Saaaaaakte!;-)

 47. Følelsen av de første varme solstrålene i ansiktet. De får hjertet til å slå noen extra slag.

 48. Åpne sko, definitivt!
  Jeg får jo bare brukt 1/4 av skogarderoben min gjennom vinteren, og halvparten av dem er praktiske og varme. Hurra for å trippe rundt i pumps!

 49. 2. Sol og varme:) Samt lysere tider og alle de fine fargene (både i form av blomster og at folk kler seg i flere farger når våren kommer).

 50. 4. en god kombo av svarene 1-3 pluss lange, lyse dager, fortauscafèer med venner og masse liv i gatene og ikke minst sommerferie!!!

 51. He he her var det fler alternativer som fristet, men LETTE KLÆR står høyt på listen:)

 52. Hei!

  Svaralternativ 4:
  Eg synes at våren er fantastisk! Endelig kan eg nyte og ta meg turer i skog og mark. Hva passer vel bedre da, enn å hive på meg en ny herlig parkas! 😉

  Våren er det også tid for å sitte på utekafe’er, og sjå på yrende folkeliv ilag med gode venninner med et glass musserende vin i handen!

 53. Det er mye jeg liker ved våren. Det jeg liker best er å kunne sitte ute i lette klær og åpne sko med et glass hvitvin i hånda. Gjerne sammen med den jeg liker aller best. 😉 Så alternativ nr 4 ble det her. 🙂

 54. Jeg liker at skiløypene smelter sånn at jeg kan gå turer på veiene innover i marka igjen. DEILIG

 55. 3. Lette klær. Det er fantastisk å bytte ut støvletter & pelsjakka – med skinnjakke, solbriller og et stort smil om munnen 🙂 Sol og varme gleder virkelig!

 56. Det beste ved våren er sol og varme…, så mye lettere å stå opp når det erlyst ute når man drar på jobb. fuglekvitter og solen i horisonten.

 57. Våren for meg er synonymt med ny start. Kanskje i takt med at vinteren glir bort og nye farger kommer til syne. Det er noe befriende med våren.
  Ønsker deg en herlig vår!

 58. 4. Akkuratt denne våren gleder jeg meg mest til besøk fra min beste venninne Sandra fra Stavanger, tur til Paris i påsken, lengre og lysere dager og selvfølgelig løpeturer ute i marka 🙂
  Også kommer jo treningsgleden tilbake…

 59. Hei,

  Det jeg liker best med våren er: sol og varme, freshe farger og ny vårmote!

  Lykke til alle sammen 🙂

  Klem <3

 60. Denne våren venter vi en lillebror og da skal det bli deilig å kunne bruke “normale” klær igjen 🙂 En slik jakke fra Monki hadde passet perfekt på alle trilleturene vi skal på…
  Vårklemmer til deg og den fine bloggen din 🙂

 61. Jeg liker best lette vårklær, får en så mye bedre følelse når man ikke er pakket inn i en stor boblejakken! 🙂 Og selvfølgelig sol og varme, når vi får noe av det på vestlandet!

 62. Å kjenne at sola varmer og er sterk, slik at jeg må ha på solbriller for å ikke myse 🙂

 63. Det jeg elsker med våren er at jeg endelig kan gå med lette klær, kjoler og sko!;) jeg elsker at jeg kan bruke sterke farger og sommerlige mønstre som blomster;)

 64. Det beste med våren er at vi alle blir i et så mye bedre humør 🙂 folk er mer positive og glade når våren kommer,og det er herlig!!

 65. 4. Sopebilen! Det beste med våren er absolutt at sopebilen kommer. Det bringer frem mange gode minner fra da jeg var liten og stod på rulleskøyter. Jeg sopet som regel hele inngangspartiet på blokka der jeg bodde, men når sopebilen kom, åpnet det seg en helt ny (rulleskøyte)verden! Jeg kunne jo faktisk gå på rulleskøyter helt til butikken 🙂

 66. Jeg gleder meg til sol og varme. Folk blir mye blidere da, det er kjekkere og gå ute 🙂

 67. Lette klær;) sol og varme og åpne sko, elsker våren og alt som hører med, våren er definitivt den beste årstiden;)

 68. Den friske lufta som er full av forventning om ei lysere og varme årstid 🙂 og ikkje minst rusle gatelangs på tørre veier…

 69. Jeg elsker at det er sol og varme, slik at man faktisk kan ta med de kjipe pensumbøkene ut og lese, sånn at man blir smart OG brun på én gang. Også er det utrolig deilig å klare å komme seg opp kl. seks på morgenen uten problemer fordi det allerede har begynt å lysne ute da. Dét er deilig det. Men sier jo ikke neitakk til åpne sko og lette klær heller (men hadde det ikke vært for sol&varme hadde det ikke vært mulig med dem).
  Ha en finfin helg! 🙂

 70. Jeg bor i Oslo og får en sterk stobyfølelse når våren kommer og jeg kan traske rundt i byen under armen til kjæresten, med solbriller og kaffe i hånden! Det er også veldig forfriskende når trærne begynner å spire, at det er lyst når du går til (og fra) jobb, slippe å drasse på masse klær og luer og votter når jeg skal prøve noe i en butikk, nyte et glass hvitvin på en utekafé, ta på seg en conversene og tråkke på tørre fortauer. Sist, men ikke minst er det svært motiverende med alle de nye vår- og sommerklærne i butikkene! Våren er min favorittårstid!!

 71. Følelsen av at sommeren er her lenge før den egentlig er det 😀
  liker å lure meg selv ;P

 72. Svar nr 4: Det beste med våren er den første dagen du går ut døra og kjenner at minusgradene er forbi.Jeg får en slags “endelig nådd målet” følelse! Så får resten bare være egentlig,aldeles ikke kravstor 🙂

 73. Wow, kjempekul!
  nr. 2: Sol og varme. Hos meg er kulden her fortsatt. Kan ikke vente til solen titter fram, og alt som hører med 😀

 74. Det beste med sommeren er sol og varme. Det å kunne gå me fargerike sommerkjoler og ballerinasko hele døgnet er fantastisk 🙂

 75. de beste med våren er lysere kvelder som kan nytes på terassen 🙂 vårblomster som titter frem og det å slippe å ha på så mye tjukke klær! våren er den beste tiden for da går de mot sommer!! 🙂 sol!!!

  -simona-

 76. Sol og varme er det beste! Omg, sykt fin jakke 🙂 Trenger virkelig en ny bårjakke og den der var perfekt! <3 Lykke til alle sammen, klem Nikita 🙂

 77. Her på vestlandet ønsker vi oss bare sol og varme. Og så ønsker jeg å vinne den fine parkasen fra Monki. Perfekt ytterplagg her vestpå.
  Ha en fin helg
  Anne Lisbeth

 78. 1. Åpne sko

  fordi jeg elsker å gå i ballerina og lignende slik at vinteren er slitsom når det gjelder skotøy!

 79. Følelsen når du har småsko på foten første gang etter en lang vinter….nyyyydelig:)

 80. Jeg elsker våren fordi jeg kan gå med en så FANTASTISK FIN vår-jakke som på bildet!!!
  Jeg har lett i evigheter etter den perfekte, og kan nå si at jeg endelig har funnet den 😀
  Jeg har bursdag den 26 mars, og dette hadde vært den beste bursdagsgaven jeg kan tenke meg!
  For tiden lever jeg et fattig studentliv, så krysser virkelig fingrene denne gangen ettersom jeg trygt kan si at jeg aldri har deltatt i en konkurranse og ønsket meg premien så mye som denne! Jeg likte ALT ved denne parkasen, og har nettopp kjøpt meg noen søte sko i samme farge :-))) Ellers må jeg si meg enige i alle svar alternativene, men det jeg elsker aller mest, er å kunne legge vekk boblejakken. Det indikerer vår for meg..

  Hilsen Hanne

 81. Det som er deilig med våren, er at man får anledningen til å bruke mindre klær. Ta bort varme klær fra skapet og ta frem lyse og lette klær. Og vende seg til den deilig varmen som kommer etterhvert som det blir lysere og lysere! Og før man vet ordet av det, så er sommeren der!

 82. (⁀`⁀,) ☆ ☆ ☆ Det må bli nummer 4
  .`⋎´☆¸.•°*”˜˜”*°•.☆ Våren er deilig,når man får lysere morgener
  ☆¸.•°*”˜˜”*°•.☆ ☆ man våkner av fugle sang og jeg for min del
  •°*”˜˜”*°•.☆ ☆ ☆ ☆får mye mer energi og humøret stiger …
  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

 83. Hei!

  Det jeg liker best med våren er rett og slett at jeg blir i bedre form. Sliter med musklene og utmattelse, og våren med sol og varme hjelper på!

 84. Jeg gleder meg til den deilige følelsen av vårsola i ansiktet, med årets første is i den ene hånda og kjæresten i den andre (forhåpentligvis ikled steffi-jakken med oppbrettede ermer, et fint skjørt og en deilig luftig topp – åhh vår 🙂

 85. At det blir grønt ute og blomstene springer. Sol og varme. Drikke vin ute på balkongen. Solbriller kan brukes flittig. 😀

 86. Letter klær, i pastell farger. Mote eller ikke mote, pasteller tiltrekker meg hver vår:D

 87. 4) Helt utrolig å kjenne den ekstra enrgien en får om våren, finnes ikke trøtt og sliten lenger. Lystige sammenkomster med fine venner i solen, utepils og god mat! Kan det bli bedre….? 🙂

 88. Hei! Liker en god blanding av sol/varme og lette klær, er så deilig når solen varmer og kan droppe tunge varme vinterklær… Gleder meg til sommer 🙂

 89. Våren er min favorittid siden ALT blir mye lysere og trivligere, bortsett fra plenen som blir mørkere og grønnere!

 90. Å det jeg liker best med våren er sommeren og varmen 🙂 skulle gjerne blitt eier til monki jakken som er perfekt til våren 🙂

 91. Jeg elsker at det er mulig å droppe vintertøyet og finne frem vårtøyet som er lettere og minner om at sommeren kommer snart 🙂

 92. For meg må svaret bli “3. Lette klær” 🙂 Jeg vet at våren er her når jeg kan droppe jakken før jeg går ut:)

 93. At solen begynner å varme igjen og at kveldene og morgenene er lysere.
  sorgenfri2#hotmail.com

 94. 2. Sol og varme!

  Jeg tror jeg er født i feil land- jeg blir aldri komfortabel med vinteren.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 95. 4. Definitivt alle fridagene! Det er supert å kunne tilbringe hele dager sammen med ungene 🙂

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

 96. 3-lette klær… Herregud som jeg gleder meg til å kunne traske rundt i shorts og sandaler, og det holder med en genser i tilfelle det blir lkjølig. Er VELDIG lei av digre jakker og veskeproblematikk 🙁

 97. Det jeg liker best ved våren, er alle de fine vårklærne som kommer i butikkene. Alltid like gøy å glede seg til de forkjellige vårkollekskjonene er å se rundt omkring, og se hva som kommer til å bli vårens farger og trender, og alle klærne som frisker opp hverdagen 😀 Å legge bort den tykke parkasen og at det er tørr asfalt er heller ikke å forakte 😀

 98. Lyset! Gjør meg så glad og lykkelig. I disse tider føler jeg at jeg stråler om kapp med sola… og da kler en jo alt!

 99. Det jeg liker best ved våren er at man ikke trenger ha på seg lag på lag med klær lenger, den første dagen uten stilongs er så fantastisk!
  En annen ting jeg digger med våren er at alle blir så mye gladere 😀

 100. Svar alternativ 4:) Våren gir nytt liv, nye sjanser som påvirker oss alle! Det er så vakkert! Og endeleg varmt mot ansiktet.. Samtidig som en endelig kan ta på seg mindre klær, ta av seg skoene å trø varsomt i det nye gresset! 🙂 – i sola! 🙂 Kommer fra en liten bygd der vi ikkje har sol om vinteren, så når sola og våren endelig kommer, våkner alt til! det er så deilig!! 🙂

 101. Jeg liker best at dagene blir lengre og lysere, i tillegg er det greit at en slipper masse klær når en skal en kort tur ut.

 102. Jeg liker best lette klær. Det er så godt å slippe og drasse på tunge vintersko og tykke jakker. Det kjennes ut som bena flyr når man kan gå i tynne tøysko etter å ha gått i støvletter en lang vinter

 103. Lette klær er noe jeg elsker, vekk med tunge jakker og store sko =) Tusen takk for en kjempe insirerende stil og blogg =)

 104. Det jeg liker best med våren er å stå opp, og gå ut i den friske morgenduggen, i lekre vårlige farger, uten å lesse på med tykke jakker og sko.

 105. Det beste med våren er å kunne sitte på utekafe med lette og tynne klær uten å fryse, og få etterlengtet c- vitamin fra solen!

 106. elsker å kunne skifte fra tunge, svette vintersko, til nette, luftige, søte ballerinas 🙂

 107. Fredagsturer i skog og hei med gode venner hvor vi samles rundt et bål og forteller røverhistorier til langt på kveld. Litt mat som egner seg for å bli varmet/stekt på bål og ei flaske god vin og vinglass er selvsagt med i tursekken. Alle som vil kan være med, det blir ofte både to og firbeinte, og turen hjem i mørket gir oss garantert en god latter, enten pga uskyldige fall eller fordi en kommer helt ut av kurs. Denne jakka hadde egnet seg råbra til turbruk for meg!

 108. Det må bli Sol og Varme!
  Har hatt noen små tilfeller av det i trondheim nå, og så kom snøen tilbake.
  Det gledes til sommeren 🙂
  Og den jakka var bare rålekker!

 109. Jeg liker at varmen gir meg mindre smerter i kroppen. Og at jeg føler meg lettere til sinns.
  Ha en fortsatt fin uke. Vennlig hilsen Pia.

 110. Det må være en fin kombinasjon av både sol, varme, lette klær og åpne sko 🙂
  Å, gleder meg til sommeren bare jeg tenker på det!

  Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

 111. Det jeg liker best med våren må være at jeg endelig kan ta av meg den svære dynjakka ,og begynne å gå med mer sommerlige klær 🙂

 112. En kombinasjon av alle alternativene sammen med grilling i parken med venner og kald øl. Jeg lever for vår! Våren er desidert den beste årstiden 🙂

 113. Det beste med våren er at den utgjør en perfekt unnskyldning for å fornye seg (og garderoben sin) litt. I tillegg er det selvsagt skjønt med både sol, varme og åpne sko 😀

 114. Våren er her når jeg ser asfalten titter frem igjen og roper på motorsykkelen min.
  Da er det på med mc tøy og hjelm og ut på småturer i et vakkert vår Norge.

  Ønsker alle en strålende god og varm vår 😉
  Og til dere som kjører mc som meg; kjør pent og kos dere 🙂

 115. Det jeg liker best med våren er at det gir en følelse av en ny start. Samtidig som blomstene titter frem, titter også den nye garderoben frem. Dette året er kanskje den sesongen hvor jeg har gledet meg mest til den nye garderoben, med alt fra nydelige pastell farger til den klassiske maritime stilen =)

 116. – Det beste jeg vet med våren er når man kan sitte ute i sola og ta den første utepilsen:) Da vet man at våren er her!=) er jeg så heldig og vinne, ønsker jeg meg jakka i strl M!

 117. hei så fin blogg <3
  jeg elsker våren det er deilig med varmt vær, når sola skinner og man begynner å få farge <3

 118. 4)

  Egentlig er alle punktene en fin ting med den<3

  men den beste er vel og tenke på at snart kommer sommeren, hvor kjærligheten blomstrer mest 🙂

 119. Det jeg liker aller best med våren er det å kunne gå og leke ding-dong og stikk hos naboen!! En syykt sur gammel dame!! Hahaha:)) ekstra gøy når hun oppdager oss,da… Jeg synes også at det er gøy å gå med hullete shorts og nesten gjennomsiktig topp nå som det er litt kaldt på gata og se ut som en dust! Man kan liksom høre at helt random folk baksnakker deg!!

 120. Først og fremst sol og varme, ta fram solsenga på terrassen,
  gjøre rent etter vinterens herjinger, noe som hvert år er en prøvelse.
  Kan ikke huske at vi har hatt en så tidlig vår her på Vestli i Oslo
  noen gang.

 121. Jeg liker best å kunne gå med åpne sko!:) Det gir plutselig så mange flere muligheter antrekksmessig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *