Vinn gavekort: Varm og fin på føttene med Shooz

Silje Pedersen, desember 9, 2018 11:47 am //

1AE1C54C-4776-4BFE-A04D-1942A37831B8

Er det et sted jeg hater å fryse på vinteren, så er det på beina. Jeg sverger til sko i god kvalitet, jo eldre jeg blir jo viktigere føles dette. Samtidig er jeg jo forfengelig og innrømmer det mer enn gjerne. Jeg er kanskje ikke den typiske mammaen på lekeplassen, men bryr meg fint lite om det. I helgene er vi ofte både på tur, cafe og shopping, og jeg tenker at jeg vil ha både sko og klær som passer til alt. Hos Shooz.no kan du finne det meste av sko til vinteren og festsesongen!

Men når man står ute lenge er det viktig å ikke fryse. Derfor er jeg så glad for mine nye vintersko. Disse vinterskoene fra TOMS Summit holder deg varm og tørr hele vinteren. De kommer i semsket skinn i to farger og er vanntette. Vinterskoene fra TOMS er ikke bare rålekre og passer min aktive livsstil, jeg shopper de med god samvittighet. For hvert par du kjøper, vil TOMS gi et par nye sko til et par i nød. One for One. 44D01DC7-82C9-46BB-A84F-9C95EE0B72F8

Matching: Ella Victoria synes det er så stas med matchende kjoler og sko om dagen og hvem er det jeg lurer, det gjør selvsagt jeg også. Jeg legger ikke skjul på at jeg tar i mot alt av dette så lenge det varer, det er så koselig å matche litt. AD4C5F20-E8BA-4E00-ACA7-D7454B842C9A

De ultravarme Elle short fra Bearpaw er en klassisk og komfortabel vinterboots. Modellen kommer i semsket skinn og er fôret med ull og har fotseng av saueskinn, som vil holde deg god og varm. Elle short er behandlet med NeverWet for ekstra beskyttelse mot vann, skitt og flekker på skoene, som gjør de enda mer holdbare. Modellen kommer med en TPR-gummisåle. Finnes til både voksne og barn.

04558A57-39E1-4A89-95DB-4BA9178C6633 955E5DE8-D056-48E5-A515-5D2B900EFBF4

Og hvor fine er ikke disse tøflene? Det er en herlig julegave!

Dere har jo sett at jeg har brukt Blundstone tidligere, også en sko du kan ha glede av i mange år. Skoen kommer i impregnert skinn av svært god kvalitet, sålene er spesielt utviklet for å dempe for støt og redusere ryggproblemer. Blundstone har laget sko siden 1870 – og arven til merket strekker seg over hele tre århundrer. Denne dressboot modellen gjør at du enkelt kan bruke skoene fra jobb til fest.

Jeg elsker festsesongen, men er blitt ganske sær på de høye hælene. Enten så har jeg på «sittesko» eller så må det være komfortabelt å går rundt i. Med Total Motion Plain Pump Patent fra Rockport kan slippe å bekymre deg for verkende føtter. Pumpsene har en hæl på 75 mm, mykt skinn som gjør at skoen sitter som støpt på foten og TPU-plate for fleksibilitet og stabilitet. Dette er en klassisk sko som du vil ha glede av i lang tid og som er den perfekte festskoen. Hadde de på en hel dag på fotoshoot her forleden uten å få vondt i beina, det var et stort pluss! Klassisk og fine i fasongen. Rockport har siden oppstarten på 70-tallet hatt ett mål for øye – pene sko kan også ha god komfort. AE7EB5AC-A01B-4068-94FD-1CDE5376289B

Nå kan du vinne et gavekort på 1000 kr hos Shooz.no Legg igjen en kommentar under med din favoritt, gå inn på nettsiden og finn gjerne en annen modell med lenke som du poster i kommentarfeltet. Jeg trekker en vinner tirsdag 11.12

Første og andre foto + foto nederst: Astrid Waller