Vinn billetter til Din Bryllupsmesse

Vinn billetter til Din Bryllupsmesse

DSC_0379

Det er ganske mange år siden sist, men på søndag så skal jeg gå brudevisning. Stedet er Grand Hotel og Din Bryllupsmesse med Mona Grudt som konferansier. Kjenner jeg gleder meg til å være brud for en dag, det er noe helt spesielt med vakre brudekjoler. Og kjempestas å late litt som på catwalken, selv om jeg allerede er godt gift.

Kjenner jeg ble helt rørt i går da jeg skulle finne bilde og bladde meg igjennom alle de flotte bildene fra vår dag. Vi var så heldige å ende opp med en helt fantastisk fotograf, som både tok masse helfigurbilder, men også så mange nydelige detaljbilder. Selv rev jeg ut masse inspirasjonsbilder fra magasiner og nettsider, så jeg hadde en god ide om hva vi ville ha da vi hadde møte med fotografen. De flotte bildene har vi hatt mye glede av i etterkant. Dagen går så altfor fort, så bildene og video er absolutt verdt å spandere litt ekstra på…

Skal du gifte deg eller kjenner noen som skal gifte seg? Da er Din Bryllupsmesse et perfekt sted å hente inspirasjon til den store dagen. Her blir det  både brudevisning og masse spennende utstillere. Jeg deler ut fire billetter til to heldige lesere her på bloggen, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat du fortjener billetter, og like Facebook siden min her om du allerede ikke har gjort det. Håper vi sees!

Foto: Frøydis Geithus

Silje Pedersen

4 thoughts on “Vinn billetter til Din Bryllupsmesse

  1. Så utrolig gøy å få gå modell på brudemessen! Jeg ønsker gjerne å vinne billettene, skal ikke gifte meg eller forlovet men i ett godt forhold! Men ugift, eller gift er det en drøm å være med på det! Nydelige kjoler er vell alle jenters drøm 💞

  2. Er forlover til en av mine beste venninner, som skal gifte seg 6.august i år. Har kjent henne hele livet og hun er virkelig et fantastisk og godt menneske. Hun elsker å planlegge, akkurat som meg, så dette hadde vært midt i blinken nå i forberedelsestiden. Hun betyr så mye for meg og jeg hadde blitt så glad hvis vi kunne få oppleve dette sammen. Håper du velger oss, da hadde jeg blitt så takknemlig og ikke minst veldig, veldig glad<3

  3. Jeg vil gjerne gi billetter til kollega Britt som gifter seg nå i april. Verdens vakreste 👰 brud, fortsatt uten kjole faktisk! Optimistisk vakker brunette på 177 høy og veldreid str 42. Hun hadde elsket å se showet!

  4. Både bestevenninnen min og jeg gifter oss i år, og skal være forlovere for hverandre. Jeg mangler fortsatt kjolen så det hadde vært utrolig stas å få med seg denne bryllupsmessen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *