Vinn ampuller fra Babor

Vinn ampuller fra Babor

Dere vet jeg er veldig fan av ampullene fra Babor. Den siste uken med grått og trist vær har i alle fall påvirket humøret mitt, gjort huden litt grå og kjip. Når man i tillegg går rumdt med konstant svangerskapskvalme, så synes jeg det er ekstra viktig å passe på å gjøre noe deilig for seg selv på kveldene.

Gjerne et avslappende bad, en skrubb, etterfulgt av maske eller ampuller. Akkurat i den høstfasen vi er i nå, trenger både hud, hår og hjerne litt ekstra påfyll. Det er lett å la dagene bli grå og kjedelige. Så kanskje du vil dele ditt beste hverdagstips med meg og andre som gjør at du ser litt lettere på livet i akkurat denne tiden?

Grand Cru ampullene fra Babor inneholder tre perfekt koordinerte ampuller basert på eksklusive roseekstrakter med anti-aging-effekt og med diskré dufter for unike opplevelser. Alle gir flott glød til huden. Det er en deilig luksus i hverdagen!

Du kan delta i konkurransen her på bloggen og på Instagram. Jeg deler ut to pakker til to heldige vinnere. Vinneren trekkes i slutten av uken:)

Gleder meg til å høre tipsene deres!

Silje Pedersen

7 thoughts on “Vinn ampuller fra Babor

 1. Noe av det beste jeg kan gjøre for meg selv en kveld, er å farge brynene. Jeg kjøper Refectocil, samme som salongene bruker, på nett. Og påfører med en syntetisk eyelinerkost. Det tar totalt 15 min og jeg møter en langt freshere utgave av meg selv i speilet noen uker etterpå.

  Ellers ser jeg hvert år frem til Baborkalenderen. Deilig å gå inn i julen med plumpet og fresh hud!

 2. Mitt aller beste hverdagstips for å få litt magi i den ellers gråe hverdagen er å invitere venninner på middag eller kveldsmat. Da blir den kjipe mandagen litt mer magisk! Og det et godt for lommeboka! Ellers er stearinlys, ansiktsmaske og Melissa Horn på ørene magi for meg etter en tøff dag på jobb som sykepleier.

 3. Hei!
  Et nøye på daglige rutine med rens serum og dagkrem/nattkrem. Kjører også peeling og maske et par ganger i uken. Masken legger jeg ofte mens jeg legger barna. Da er den klar til skylling/avplukkingnår tassende på 2 og 5 sover. Sånn er det å være Tårnfrid🤩Ellers har jeg kjørt 8 Venus freeze på Klinikk V denne høsten. Skader ikke å steppe opp hudpleien litt og ikke minst er det en nydelig liten alenetid i en travel hverdag. Har fått en fantastisk glød i etterkant av disse behandlingene.

  Lykke til i tiden som kommer! Det er både fantastisk og slitsomt å være gravid. Ta vare på deg selv😘

 4. Å prøve å komme seg ut en tur i løpet av dagen, det har i hvertfall veldig mye å si for meg. Pluss at jeg elsker å fyre opp i ovnen, lage meg en god kopp te, snurre pleddet godt rundt meg og lese et blad. Skikkelig avslapping! Også er det ekstra godt å skjemme kroppen og ansiktet ekstra bort med god fuktighetskrem og oljer nå på høsten. 🙂

 5. En digg treningsøkt med et langt bad etterpå. Gjerne med skrubb til kroppen og en ansiktsmaske. Synes ampullene fra babor er helt fantastiske, og føler huden gløder!

 6. Det beste i denne mørketiden er å prøve og få med seg mest mulig dagslys om dagen. Deilig å stå opp tidlig og kose seg med en god frokost, og etterpå kle på seg og gå en kort eller lengre tur i skogen. La deg selv kjenne på roen, lukter og små ting du kanskje ville ha oversett til vanlig. Når du kommer hjem, ta deg et godt og varmt bad, og tenn noen duftlys som hjelper mot kvalme. Vet min venninne kjøpte slike, og de virket. Skal høre med henne hvor hun kjøpte dem 😊🌺

 7. Så flott konkurranse, litt ekstra glød er jo noe vi virkelig kan trenge på denne tiden av året!

  Jeg synes høsten er en perfekt tid til å lese en bok om et tema som opptar meg, gjerne noe selvutviklende. Akkurat nå leser jeg f.eks. om mellommenneskelig kommunikasjon, det er utrolig spennende og lærerikt og fungerer absolutt som “self care” for meg 🙂 Kan utmerket godt kombineres med deilig te, masse levende lys og en god ansiktsmaske! Ellers merker jeg at det er nå, når jeg har mest lyst til å være innendørs, at det gjør ekstra godt å komme seg ut i frisk luft, det gjør godt både for humør, energi og søvn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *