Viktor & Rolf: Den perfekte mix

Dekorative speilmotiver og blomster fra designernes eget arkiv.

En enkel blazer toner ned et skinnende sølvskjørt eller kjole.

Monokromt mot elegante og rå sølvdetaljer.

Nydelig baseballjakke med kontraster i silke.

Elsket miksen av det avslappede mot det pyntede, som genser med trykk, statementsmykker og lange aftenkjoler.

Finalen. Sjakk matt.

Mirror, Mirror on the wall, who is the prettiest of them all?

Det går meg absolutt ikke hus forbi at jeg er ekstremt heldig som faktisk får se flere av kolleksjonene LIVE, på catwalken (takk, Sophie!). Et av høydepunktene for meg i Paris, er alltid Viktor & Rolf. Muligens fordi visningene alltid er så gjennomførte og i takt med deres design og visjon. Viktor Horsting and Rolf Snoeren brakte uten tvil gammel Hollywood-glamour tilbake på catwalken i går for vår- og sommer 2013. Modellene steg ut av en gammel speildør, med mange referanser til en svunnen tid. Samtidig manglet det ikke aktualitet og vi fikk se en herlig mix av glam og downtown på catwalken. Som for eksempel den stilrene svarte blazeren i kombinasjon med magetopp og det gulvlange sølvskjørtet, baseballjakken stylet med silkebukser, collegensere og statementsmykker til lange aftenkjoler. Det jeg likte spesielt med denne kolleksjonen, var at den rett og slett var utrolig anvendelig og vakker. Hadde jeg hatt budsjett til det, skulle jeg gjerne sikret meg noen av de flotte aftenkjolene, som på mange måter minnet meg mye om Bianca Jagger, 70-tallet og Studio 54. Men jeg ble uansett utrolig inspirert og vet akkurat hvordan jeg ønsker å style noen av mine festantrekk allerede denne høsten…

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *