Hvor viktig er personlig stil?

Hvor viktig er personlig stil?

IMG_2838 (1)

For meg er personlig stil ganske viktig. Som moteekspert, stylist og moteblogger, så vet jeg at mange identifiserer seg med stilen min, selv om den til tider kan variere. Jeg er ingen svoren minimalist og kan heller variere mye mellom farger, enkle basisplagg og min favoritt: Inspirasjon fra 70-tallet i form av bohemske innslag.

IMG_5647

Smykker er helt klart en måte å sette tonen for mye av din personlige stil. Liker du det enkelt, perleøredobber, minimalistisk i sølv, mange enkle ringer eller store halssmykker? Dette kan si mye om stilen din. Jeg foretrekker ofte mange armbånd og enkle ringer. Store øredobber er et enkelt triks om du skal på fest eller har en dårlig dag. Sammen med strikk eller en blazer, blir du plutselig så mye mer kledd og fin. Det samme gjelder for en kul brosje på en enkel blazer eller jakke.

IMG_4631

Jeg er også helt klart en jeans-jente, og kanskje enda mer etter at jeg fikk barn. Det er enkelt, kult og tåler skitne fingre når du skal hente i barnehagen. Denim kan styles med det meste og jeg kan bruke det til jobb, praktisk når man skal løpe rundt, sjaue og til de dagene som er langt fra glamorøse (jeg vet mange tror denne jobben er veldig glamorøs, men det er ofte det motsatte. Jeg vet ikke hvor mange poser med klær jeg har bært eller hvor mange timer overtid eller lange kvelder det har blitt, men det er ikke få).

IMG_7391

Personlig stil tror jeg alltid er i utvikling. I alle fall om jeg skal bruke meg selv som eksempel. Ettersom jeg har blitt eldre, har jeg blitt mye sikrere på stilen min og gjør svært sjelden bomkjøp. Jeg vet verdien av et godt basisplagg, samtidig som jeg sper på med noen litt mer crazy trendplagg hver sesong.

Rosa og rødt er en del av min signatur og jeg har ganske mye av begge disse to fargene i min garderobe. Jeg liker å bruke de både sammen og hver for seg.

DSC_1235

Min mening er at det lønner seg å ha en del plagg som er “deg” i garderoben. Det så være en skinnjakke, trenchcoat, veske eller noen rå boots. Disse vil være plagg du bruker mye og som sier mye om deg og din stil.

img_3680-1

Noen ganger kan jeg våkne på morgenen og føle for sterk rosa eller gå for tyllskjørt til fest, andre ganger er det mer minimalistisk scandistyle som gjelder. Dette gjør også at det fortsatt er en fryd å både kle seg og jobbe med mote etter alle disse årene.

Burberry_sara__17

Langsiktige kjøp som vesker, dyre trenchcoats eller kjoler er alltid nøye gjennomtenkt. Dette er plagg jeg vet jeg får mye bruk for og som blir hjørnestener i min garderobe. Det å bruke litt ekstra penger på det unike eller finne fantastiske vintageskatter, er mye av det som gjør at garderoben din ender å skille seg ut fra alle andre.

Silje Pedersen

5 thoughts on “Hvor viktig er personlig stil?

  1. Hei Silje, liker stilen din kjempegodt og ikke minst din “signatur” i klær og outfits du setter sammen- inspirerende:-) Hvilke solbriller har du på deg på siste bilde(med trenchcoaten)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *