Ingefær, sitron og eple

Silje Pedersen, november 12, 2017 11:31 am //

IMG_9180-1

Flere enn oss som er forkjøla?

Denne oppskriften publiserte jeg tidligere i høst, men den er helt super om formen hangler litt eller for å forebygge. Hele familien dro på seg en forkjølelse i Alicante, men spurte straks hotellet om litt ingredienser til å lage denne, samt te med masse honning.

Med en gang jeg kjenner det på kroppen dytter jeg i meg Vitamin C, men jeg sverger også til denne drikken. Denne grønne saken er en superboost av vitaminer og ingefær og både rensker og lindrer.

IMG_9104

Slik gjør jeg det:

I en blender blander du sammen et grønt eple, en halv sitron uten skall og noen biter ingefær. Jeg bruker ganske mye ingefær for jeg vil at det skal rive godt. Tilsett litt vann og bland sammen. Deretter varmer du opp drikken i en kjele og tilsetter honning. Serveres varm. Godt og veldig deilig når man er syk!

IMG_9179

PS! Tusen, tusen takk for at dere legger igjen stemmer til meg på VIXEN Blog Awards. Varmer hjertet å vite at det er så mange bra damer som tar tiden til å heie på hverandre. Stem gjerne HER med valg Mote eller Livsstil. Du kan nominere så mange ganger du har lyst.

Ha en nydelig søndag!