Video: No Makeup Makeup Look

Silje Pedersen, november 1, 2017 9:46 am //

IMG_1726-1b

I samarbeid med Estée Lauder

Den vanskeligste makeup looken å legge, er faktisk denne som vi kaller No Makeup Makeup Look. Det vil si en naturlig hverdagsmakeup som gir en fin glød og sitter hele dagen. Jeg pleier å si at vi som regel ønsker å være den beste utgaven av oss selv, enten det gjelder med klær eller makeup og denne stilen gjør akkurat det. No makeup makeup fremhever dine beste trekk ved at makeupen kun ligger naturlig og fint på huden.

Det aller viktigste med denne looken vil jeg påstå er grunnlaget og foundation. Jeg er alltid på jakt etter en god foundation og min nye favoritt kommer fra Estée Lauder og heter Double Wear Nude Water Fresh Makeup. Den er så lett og naturlig, men dekker samtidig alle ujevnheter i huden. Du kan påføre mer om det trengs, uten at du ser spesielt sminket ut. Den sitter opptil 24 timer og gir en jevn hudtone hele dagen. Jeg prøvde meg fram i fargevalgene og fant ut av fargen Ivory Beige 3N1 var finest til min hud. 

Det er mange som har etterlyst min hverdagsmakeup og i denne videoen viser jeg enkelt hvordan jeg legger makeupen, trinn for trinn. Det tar ikke lang tid, jeg er opptatt av at ting skal gå fort om morgenen så jeg bruker maks 5 minutter på å legge denne looken hjemme med prepping av huden med fukt og primer før jeg setter i gang. Jeg legger alltid min foundation med hendene for mest mulig naturlig resultat, men du kan også bruke kost eller beautyblender.

Håper dere liker denne videoen og går inn og abonnerer på min Youtube-kanal, da blir jeg veldig glad:) Alle produktene ligger under videoen, men spør meg gjerne også om det er noe dere lurer på.

IMG_1727b

Produktene jeg bruker i videoen er:

Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 Ivory Beige 3N1

Tips: Bruk hender, pensel eller beautybldender til påføring. Jeg bruker hendene for å få et mest mulig naturlig resultat.

Double Wear Radiant Bronze Cushion Stick Medium/Light

Tips: En flytende bronzer som gir masse glød og en solkysset look. Påfør den på kinnene, tinning og litt på nesen.

Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil in 02 Coffee

Tips: Hold det enkelt på øynene ved å påføre liner både over og under øynene. Smudge til for en naturlig look.

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volum Mascara i Extreme Black

Tips: Påfører kun et enkelt lag på vippene oppe.

Pure Color Envy Sculpting Gloss i Discreet Nude

Tips: Et lite strøk på leppene er alt som trengs for å fullføre hverdagsmakeupen.

Foto og video: Girlcrush.no