Versace for H&M

Versace for H&M

Det er ikke noe annet å forvente enn fargebomber, ville 80-talls mønstre, gull og glitter, da Donatella Versace dykket ned i arkivet for å finne sin inspirasjon til kolleksjonen i samarbeid med H&M. Både palmer, leopardmønster og nagler har fått plass i den eksentriske kolleksjonen som er å finne i butikk og på nett 17. november. Jeg tipper vi får se mange i Versace-kjoler på årets julebord rundt om i landet. Kolleksjonen består riktignok av flest festplagg, men også noen flere brukbare hverdagsplagg som den rå skinnjakken og et par svarte boots med snøring.

Selv husker jeg relativt mye av Gianni Versace originale 80-talls fest, som siden har blitt tolket på utallige måter i forskjellige moteserier, men beundret nok mest de stilrene kjolene i sterke farger som blant annet ble båret flittig av prinsesse Diana på 90-tallet. Om du er en moteelsker som meg, så husker du sikkert blant annet denne kjolen.

Jeg må innrømme at jeg ikke var overbegeistret over at det var Versace som var den utvalgte designeren hos H&M denne høsten, men etter nå å ha sett flere plagg, er det flere ting jeg absolutt kunne tenke meg. De rosa hælene på det nederste bildet (finnes også i svart), står øverst på min liste. Hva synes dere om kolleksjonen? Noen must haves, eller synes dere det blir altfor mye?

Foto: H&M

Silje Pedersen

8 thoughts on “Versace for H&M

  1. komplett over the top… ønsker meg ingenting av kolleksjonen. virker som dette er et realt oppgulp av gamle nedstøva ideer som aldri ble noe av.

  2. Hei. Jeg lurte på om den militærgrønne jakken fra Zara du hadde på deg i innlegget fra 12.10 er kjøpt nylig? Va var prisen? Den var kjempetøff. Synes du har en flott blogg. Takknemlig for svar.

    Mvh Randi.

    1. Hei Randi, Den kjøpte jeg i New York, men er ganske sikker på at de fortsatt har den i butikk her hjemme. Hilsen Silje

  3. Jeg er enig i at de skoene er fine. Ellers kunne jeg tenke meg den ensfargede, lilla silkekjolen. Ellers er det like jeg liker. Det blir litt for mye av det gode synes jeg.

    M 😉

  4. Jeg var heller ikke overbegeistret, men syntes dog de hadde noe fint. Kanskje ikke de farge sprakede kjolene er noe for meg, så sant jeg ikke skal på karnevall.. men likte godt den svarte herre skinnjakken, pels skjærfet med beltespenner i midjen, tilbehøret i gull, og det svarte skjørtet med paljetter. Så får jeg se om jeg orker å stå i den meter lange køen for å skaffe meg dette!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *