Versace for H&M Cruise Collection

Versace for H&M Cruise Collection

 

 

 

Sikkert mange som er glad for gårsdagens snøfall, men skal jeg være helt ærlig så kan ikke våren komme fort nok. Gleder meg til fargerike klær, varme og bar asfalt! I dag lar jeg meg inspirere av Versaces Cruise Collection for H&M, jeg må innrømme at jeg liker denne kolleksjonen bedre enn den forrige, perfekt for strand og fest i sommer. Mulig det blir en bikini og en mønstrete kjole på meg når ligger ute for salg på nett 19. januar. Se hele kolleksjonen her.

 Foto: H&M

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Versace for H&M Cruise Collection

  1. hei!

    I siste KK på Siljes moteverden (OG i forrige nummer) var det acbildet en kjole i kongeblått fra Bik Bok til 250 kr. Litt lenger bak enn foran. Hvor er det mulig å få tak i denne? Har hørt flere steder uten at de engang har hørt om den..sukk!

    1. Hei Nina, har sett den i flere Bik Bok-butikker i Oslo, men du kan alltids høre med pressebyrået This is PR om de kan hjelpe deg å finne en butikk i nærheten av deg:) Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *