Verdens beste jobb

Verdens beste jobb

Jeg tror egentlig ikke jeg sier det nok ganger, men jeg har nok verdens beste jobb. I dag tidlig var jeg gjest hos God Morgen Norge på TV2 og pratet naturlig nok om solbriller i solskinnet på Karl Johan. Det var ganske kjølig ute på morgenkvisten, men humøret var på topp hos de fleste og enda bedre ble det av prøve på forskjellige solbrillemodeller. Solbrilletrendene følger mange av vårens trender, så pasteller, 50-talls retro, sporty, runde John Lennon-inspirerte modeller, transparent og mye mønster, er blant annet å se på brillefronten. Cat eye, pilot og Wayfarer forblir også i motebildet denne våren. Var ikke programleder Signe Tynning fin i cat eye-solbrillene fra Dior? Passet henne perfekt. Selv om det er fristende å løpe rett i butikken for å shoppe, så husk at du ikke må kjøpe noe nytt, de fleste har mange fine solbriller liggende hjemme. Det er også et hav av utvalg av både rimelige og dyre modeller, alt ettersom hva lommeboken tåler. Etter solbrilleseansen gikk det videre til pressebyrået This Is PR for å style en spennende konkurranse (som kommer på bloggen), inspirerende møter, sniktitt på skohøsten og jobbprat.

Silje Pedersen

5 thoughts on “Verdens beste jobb

  1. Flotte solbriller 🙂 skoene og strikkejakken du har på deg var veldig stilige. Er det mulig å få tak i de?

    1. Hei Elisabeth, Jakken er vintage og kjøpt på Weekday i København, men du finner lignende på vintage og secondhandbutikker som Velouria Vintage og Fretex. Skoene er fra M, tror det merket bla kan kjøpes hos brandos.no ellers finnes det lignede hos Aldo og Bianco:) Hilsen Silje

  2. Så innslaget og det var forsåvidt fint. Bare synd kameraene ikke zoomet inn på dere, for som seer så man nesten ikke noe av de forskjellige brillene pga at solen var sterk og skapte veldig mørk skygge på dere. Så ikke fargene eller formen på brillene ordentlig foruten å høre at dere beskrev dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *