Vegansk hudpleie og glød

Vegansk hudpleie og glød

Noe av det beste med å jobbe med Babor er den utrolig fine og strålende huden jeg har fått etter å ha testet ulike produkter sammen med de nå i over 2-3 år. En av de første seriene jeg startet med var ReVersive, og det er en utrolig bra serie for deg med voksen hud som trenger det “lille” ekstra. Her finnes det mange produkter i serien som jobber mot rynker, tap av elasitet, beskytter, regenerer og forbygger hudaldring.

IMG_9499
På mitt baderom: Den nye serien fra Babor ReVersive

Til alle dere som har spurt om vegansk hudpleie, så er jeg veldig glad over å kunne dele:

Nye Babor ReVersive! Den er vegansk og med Nobelprisvinnende forskningsbasert kompleks.

Den nye serien er med nye ingredienser, mildere roseduft og uten plast rundt produktene. Serien er designet for deg som er opptatt av å ta vare på huden og gjøre det beste ut av den.

Alle Babor ReVersive produktene inneholder det svært effektive Pro Youth Complex med to ingrediensoppdateringer: Stamceller hentet fra Rosa Alba (hvit rose) og Youth Peptide complex.

Rose Alba senker melaninproduksjonen i huden, reduserer irritasjoner og stimulerer metabolismen, beskytter mot oksidativ stress og og reduserer dannelsen av frie radikaler. Beskytter mot HEW lyset (blått lys). Lett oversatt så gir det mye glød!

Youth Peptide Complex inneholder to peptider som jobber for å bekjempe linjer og rynker i huden, ved å forberede celledelingen i huden.

Babor ReVersive Serum er en av mine favoritter og det kan nå skryte av en helt nyskapende aktiv formel.

Personlig så synes jeg litt linjer og smilerynker er en del av livet, det sier litt om livet du har levd. Og jeg ler mye! Men å kunne ha god elasitet i huden og mye fukt, gjør at jeg føler at huden min er yngre, gir mer glød og gjør det enklere å påføre min naturlige hverdagssminke ( foundation, rougekrem, øyenskygge, maskara og lipgloss).

Her er produktene:

ReVersive pro youth cream 

Takket være PRO YOUTH Complex bekjemper denne lette kremen de hyppigste tegn på hudaldring. Den jevner ut huden, motvirker fine linjer og rynker, plumper huden opp, holder cellene yngre lenger og sikrer en ungdommelig strålende hudfarge.

ReVersive pro youth cream rich

Denne kremen har en ekstra kremaktig, silkemyk struktur som smelter på huden. Den er perfekt for alle med tørr hud som foretrekker en rikere krem. Det inneholder PRO YOUTH Complex, som motvirker fine linjer og rynker og skaper en frisk, jevn, plumpet hud. Også ideell som nattkrem.

​​  ​​​​​​​ReVersive pro youth serum 

I tillegg til det effektive PRO YOUTH Complex, inneholder dette eksklusive serumet veldig konsentrerte aktive ingredienser. Disse inkluderer et kraftig, innovativt nonapeptid, som gir huden et løft og fører til at den ser mer våken ut. Serumet er ideelt for hud som viser tegn til stress, jetlag eller sene kvelder. Det stimulerer og øker hudens mikrosirkulasjon og gir huden et vakkert friskt utseende.

​​​​​​​​ReVersive pro youth eye cream 

Spesielt designet for det følsomme øyeområdet. Denne kremen absorberes rask, roer og strammer følsom hud, den er spesielt skånsom. Som alle ReVersive-produkter inneholder denne det svært effektive PRO YOUTH Complex, som bekjemper de vanligste tegnene på aldring av huden. Kan også brukes som øye-maske, bruk da en sjenerøs mengde krem to ganger i uken.

ReVersive pro youth overnight mask 

Denne kremete nattmasken forstår hudens døgnklokke og støtter hudens egne reparasjonsmekanismer nøyaktig når det er nødvendig. Mens vi sover, fungerer hudens regenererings- og restitusjonsprosesser fullstendig. Takket være kraftige aktive ingredienser, gjør ReVersive-masken søvnen til den ultimate luksusen. Om morgenen er huden plumpet og ungdommelig strålende, og fine linjer og rynker redusert.

MG_5163
Jeg bruker alltid serum før krem og foundation på morgenen.

Mine to absolutt favoritter er: ReVersive Pro Youth Serum og Overnight mask. Serum bruker jeg om morgenen før Babor Age Id Deluxe Foundation. Om du ikke bruker serum, så er tiden å starte nå. Jeg pleier å si at du ikke ville malt uten å sparkle først, det samme gjelder serum før krem og foundation. Et serum skaper en jevnere og glattere overflate på huden og gir mye mer glød.

Overnight Mask. Perfekt som en “nattkur” og er en skikkelig “askepott maske.” Huden jobber jo best om natten og jeg lover du både ser og føler forskjell med denne dagen etter. Rens, så påfør masken. Skal jeg ut å fly, så tar jeg på denne både natten før og den kvelden jeg lander. Det gjør mye for å beholde fukt og elasitet i huden!

Kunne du tenkte deg å teste ett av produktene? Gi meg et hint i kommentarfeltet, så trekker jeg en heldig vinner:)

Silje Pedersen

47 thoughts on “Vegansk hudpleie og glød

 1. Ja, i en alder av snart 42 er jeg interessert i å teste det meste som kan ha effekt på slapp og sliten hud.

 2. Om jeg kunne??!! Har rundet 50 og nå som vi alle har rundet 2020 nærmer jeg meg 51…. Hva skjedde? Trenger en boost altså. Elsker ampullene til Babour og prøver gjerne mer av gode produkter 🙏🏻

 3. Veldig nysgjerrig på Babor. Bruker Elixir og er alltid på jakt etter nye favoritter. Hilsen fersk 40-åring!

 4. Åh, vil veldig gjerne teste ReVersive pro youth cream!
  Er så på jakt etter en ny hudkrem, men finner liksom ikke den helt rette og ender bare tilbake til samme kremen igjen 🤷‍♀️🙈

 5. Ja, jeg vil veldig gjerne et Babour produkt. Jeg er enig med deg fra historien din på Insta om å bruke serum. Jeg bruker nå er serum fra Decleor, et mandarin ekstrakt serum, som er veldig bra.

 6. Hadde vært supert å teste et av disse produktene. Liker veldig godt Babor ampuller, de brukes en uke i mnd 🙂 Liker også sensitiv serien til Babor. Har ikke testet denne nye serien, men håper jeg får mulighet 🙂

 7. JAAA! Kunne veldig gjerne tenke meg å teste disse produktene. Har prøvd veldig mye forskjellig, og er stadig på jakt etter noe bedre🙏🏻

 8. Hei. Takk for fin blogg og gode tips! Har rundet 52 og kan nok trenge en liten hud Boozt. Tester gjerne 😊 Spesielt overnight mask 😊

 9. Jeg vil gjerne teste serumet😀. Har elsket hudpleie siden jeg var 14, men få som holder mål nå som jeg er over 40, Babor vet jeg er et godt merke. Gog helg☺️

 10. Tester veldig gjerne det deilige serumet på min stressede hud. Har vært vegetarianer i over 20 år, og blir veldig glad når jeg hører om gode produkter som tar både miljø og dyrevern på alvor.

 11. Å, veldig gjerne 🙌 Jeg har veldig tørr hud, og denne vinteren har tatt på med varierende temperaturer og værskifte 🙄

 12. Ja takk, veldig gjerne! Aldri hatt råd til å kjøpe dyre produkter. Bikket 50 og føler behov for serum etc🙌🏻😉

 13. Jeg ønsker veldig gjerne å teste ReVersive Pro Youth Serum🍀 De andre produktene høres også fantastiske ut🤩

 14. Det kunne jeg veldig gjerne tenkt meg🥰
  Har ofte tørr og stram hun i ansiktet og Når jeg nå har bikket 40 merker jeg behov for litt andre produkter enn tidligere ☺️

 15. Hei 😊 Ja gjerne😍. Etter graviditet og mange våkenter med baby er huden blitt slapp og grå og det hadde hjulpet så mye på med ekstra glød 😍🌟👌

 16. Åh!Ja takk! En sliten småbarnsmor kunne tenkt seg å prøve ReVersive Pro Youth Serum🙋🏼‍♀️👏🏼

 17. Dette kunne jeg svært gjerne tenke meg å teste! Med min elendig hudkvalitet hadde dette vært strålende! 🤩😅

 18. Babor er bare best, bruker det fast hver dag.
  Noe fra denne serien hadde vært gøy å prøve!

 19. Hei.

  Jaaaa, kunne gjerne tenkt meg å teste ut. Særlig overnightmask. Smilerynkerne begynner å bli mer synlige etterhvert.

  Du stråler!!

 20. Ja takk, jeg vil gjerne teste et produkt! Har kun testet ett produkt fra de før. Det var jeg svært fornøyd med.

 21. Babor er ett meget bra merke, men jeg har kun prøvd kroppspleieprodukter fra de😊 har fylt 50 år og vil meget gjerne teste hudpleie ifra Babor🤩 huden føles stram og ett nummer for liten nå på vinteren 😅

 22. Kunne gjerne tenke meg å prøve en av dine to favoritter! 🤩🥰 Krysser fingre🤞🏼🍀💛

 23. Ååå ja takk!!! Jeg vil veldig gjerne teste! Sliten 3 barnemor, alltid litt lite søvn, 41 år med sol og ikke passet så godt på huden! Høres veldig deilig og eksklusivt ut! 🌸

 24. Ja takk😍 det trenger huden min ❤️ Sliten tobarnsmor med lite søvn . Det hadde vert perfekt😍

 25. Ja, har nettopp fått øynene opp for Babor og drømmer om å prøve denne serien 🦋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *