Varm eller kald?

Varm eller kald?

Silje_spikersuppa__24

Hei onsdag!

Noen uker føler jeg at døgnet bare ikke går opp, skulle gjerne hatt flere timer å ta av. Det går unna om dagen med mange deadlines og mye som skjer. Det er kjempegøy, men med en som fortsatt ikke sover hele natten, kan det til tider være litt krevende. Jeg prøver å legge meg tidligere, men må innrømme at det er vanskelig, man ønsker jo gjerne også litt egentid.

Jeg er ganske avhengig av god kaffe om dagen, for selv om jeg elsker jobben min, så daler kreativiteten innimellom- sånn er det bare for alle tror jeg (?). Og nå er endelig iskaffe-sesongen i gang! Jeg elsker en god iskaffe og lager gjerne min hjemme med Nespresso-maskinen. Ofte bruker jeg karamell eller vanilje kapsler så man får litt smak, det er så godt. Perfekt på en varm sommerdag eller på ettermiddagen får å få en liten kick til å få unna alt som ligger å venter før arbeidsdagen er slutt….

Hva foretrekker du på sommeren? Varm eller kald kaffe?

Foto: Sara Johannessen

Silje Pedersen

3 thoughts on “Varm eller kald?

  1. Jeg er som deg, foretrekker den kald og noe ala den du har på bildet. Når jeg kan ta med kaffe eller iskaffe ut i sola i egen bakgård etter jobb, er lykken komplett. Denne sommeren har jeg smakt iskaffe med bringebær og sjokolade, og det var skikkelig godt😊Liker bloggen din, du har så mange fine innlegg. God sommer fra Mia

  2. Jeg er som deg og foretrekker iskaffe om sommeren, og gjerne noe ala den du har bilde av 🙂 I morgen blir det både fridag og iskaffe, blir ikke bedre enn det 🙂 For litt siden smakte jeg iskaffe med bringebær- og sjokoladesmak, en ny kombinasjon som var veldig god 🙂 Reiser til Italia om to uker, og gleder meg til å drikke masse god kaffe. Liker bloggen din veldig godt, du skriver så mange fine innlegg. God sommer fra Mia 🙂

    1. Hei Mia, så hyggelig å høre, det betyr mye å få sånne hyggelige kommentarer!Det hørtes skikkelig godt ut, må testes. God tur til Italia, en storfavoritt her i gården også, der er det mye god kaffe og is! God sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *