Varm eller kald?

Silje Pedersen, mai 31, 2017 2:49 pm //

Silje_spikersuppa__24

Hei onsdag!

Noen uker føler jeg at døgnet bare ikke går opp, skulle gjerne hatt flere timer å ta av. Det går unna om dagen med mange deadlines og mye som skjer. Det er kjempegøy, men med en som fortsatt ikke sover hele natten, kan det til tider være litt krevende. Jeg prøver å legge meg tidligere, men må innrømme at det er vanskelig, man ønsker jo gjerne også litt egentid.

Jeg er ganske avhengig av god kaffe om dagen, for selv om jeg elsker jobben min, så daler kreativiteten innimellom- sånn er det bare for alle tror jeg (?). Og nå er endelig iskaffe-sesongen i gang! Jeg elsker en god iskaffe og lager gjerne min hjemme med Nespresso-maskinen. Ofte bruker jeg karamell eller vanilje kapsler så man får litt smak, det er så godt. Perfekt på en varm sommerdag eller på ettermiddagen får å få en liten kick til å få unna alt som ligger å venter før arbeidsdagen er slutt….

Hva foretrekker du på sommeren? Varm eller kald kaffe?

Foto: Sara Johannessen