Vårlig på Costume Awards

Vårlig på Costume Awards

IMG_5552b

Hei fredag!

Egentlig litt vanskelig å tro, men nå er det en gang slik at januar faktisk nesten er like full av festligheter som desember. I går staset jeg meg opp og dro på fest til tross for at formen var så som så. Mannen lå rett ut hele forrige helg og på tirsdag fikk jeg det, så nå føles det som hele denne uken gikk bort til sykdom-igjen. Men nå er det på bedringens vei håper jeg.

IMG_5522b

Men med hjelp av litt smertestillende så ble det en liten tur ut. Og man skulle tro at når man hadde barnevakt og mulighet for å sove ut litt lenger, så skjedde vel akkurat det? Nei, ikke akkurat. Var i seng litt over midnatt og våknet klokken 07, uten å få sove igjen. Jaja, kanskje like greit siden det er Oslo Runway og jeg snart må begynne å bevege meg ut døren.

IMG_5550

Koste meg sammen med gode venninner i går kveld, Åsa Formark som driver vintagebutikken Velouria Vintage var en av dem. Mange som har spurt om kjolen og den kjøpte jeg på H&M. Et lite vårkupp som jeg skal ha med meg på moteukene og bruke med strømpebukser eller over jeans enn så lenge. Ha en nydelig helg når den kommer!

 

Nederste foto: Hanne Erøy/Mio media

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *