Vårens fineste trenchcoat

Silje Pedersen, april 21, 2017 10:58 am // , ,

IMG_9580b

Hei fredag! Denne uken var veldig kort og fin, akkurat passe tempo å ta seg inn i etter påskeferien. I dag skal jeg rydde kjelleren og gi bort masse til det lokale loppemarkedet, deilig å bli kvitt ting man ikke lenger bruker og gjøre plas til nytt. Apropos nytt, så er det mange som spør meg om hva jeg har på til møter med kunder og når jeg skal være litt mer kledd og ha en «business»-look. Da er det få ting som slår en klassisk trenchcoat. Og nå er det endelig vær for å bruke litt tynnere jakker, dog med varm strikk under.

IMG_9579-1b

Jeg har allerede min beige modell fra Burberry, men denne våren ønsket jeg en ny variant med farge i garderoben. Beige er en farge som lett kan bli feil til ansiktsfargen, så det kan være en fordell å velge en modell med mer farge om du er usikker. En klassisk trenchcoat får en ny vri med en farge og jeg synes denne var ekstra vårfresh. Men den finnes i fire farger, så det er noe for enhver smak. Akkurat nå er den på salg, så ikke gå glipp av den perfekte vårjakken! Du finner den HER.

Obs! Denne ble utsolgt med en gang. Men sjekke ut DENNE også, like fin farge og snitt!

IMG_9576-1b_edited-1

Ha en nydelig helg!