Vannkopper

Vannkopper

IMG_7271b

Håper dere har hatt en nydelig helg!

Her ble den litt forkortet med lang arbeidsdag på fredag og en liten en som fikk veldig høy feber og vannkopper natt til i dag. Mamma som var ute på jentemiddag, endte med å sette seg i taxi hjem og var oppe til rundt 0430…Tøff natt. I dag var formen hennes litt bedre, men det betyr jo at hun må være hjemme hele uken.

Det er ikke bare bare for verken meg eller mannen å avlyse jobber. Sånn er det når man jobber for seg selv, man har ingen som bare kan “ta over” jobben. Men det pleier å løse seg, så jeg krysser fingrene for at det gjør det nå også. De fleste skjønner at sykdom gjør at man må ombooke litt.

Jeg er bare sjeleglad for at det ikke brøt ut på ferien, det hadde ikke vært noe særlig. Selv om jeg skjønner nå at det kanskje har noe å gjøre med at hun ikke var helt på topp alle dagene. Egentlig synes jeg det er like greit at vannkoppene kommer nå, det blir jo værre jo eldre man blir. Hun har fått en del i rygg og nakke allerede, så nå får vi være flinke å følge opp med Poxclin og annet kløedempende. Noen som har noen gode råd? Hun har ikke særlig matlyst, men is og smoothie går ned.

Silje Pedersen

9 thoughts on “Vannkopper

 1. Har du badekar så la henne bade i vann tilsatt hvitvask. Du får det på apoteket og det hjelper mot kløe. God bedring til prinsessa ❤

 2. Fikk vannkopper da jeg var 25 år, og syntes det var lindrende å trykke qtips med kald hvitvask mot vannkoppene…God bedring❤️

 3. Hei,
  Cytelium spray fra A-Derma (apotek) er en “hvitvask” spray som er veldig kløe og svie stillende.Hjelper supert på vannkopper, brennmanet og solskadet hud etc.
  Brukte den på sønnen min da han hadde vannkopper 😉
  God bedring til lillesnuppa 🙂

 4. Hei
  Håper lille Prinsessa har det bra selv om vannkoppene går sin gang
  Min sønn på 8 eller jeg selv har ikke hatt de så vi skal ta vaksine. Veldig bra bli ferdig med de når hun er så liten
  Masse god bedring til lille og ekstra energi til deg☺️☺️

 5. Masse god bedring til lille gullet! Alltid kjedelig med sykdom – men godt formen er ganske bra tross alt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *