Vær med å støtte sykehusklovnene

Vær med å støtte sykehusklovnene

_mg_9444

Vær med å feire Sykehusklovnenes 15års jubileum! I perioden 19.-25.oktober dobler Fødselsplakat.no støtten til Sykehusklovnene. Til vanlig støtter Fødselsplakat.no med 28 kr per solgte plakat men i annledning jubileet ønsker de å doble bidraget med 56 kr . Jeg vet ikke om du personlig kjenner til Sykehusklovnene, men de er en gruppe som sørger for glede og oppmuntring for små syke barn over hele landet.

Det er viktig at flere får øynene opp for denne flotte jobben Sykehusklovnene gjør ved sykehus i hele Norge. Ved å kjøpe en fødselsplakat får du ikke bare ett nydelig bilde av barnet ditt i eksakt størrelse som når hun eller han var nyfødt, men du bidrar også til å støtte denne gode saken. Sykehusklovnene lever kun av inntekt fra veldedige bidrag og dette er med på å gjøre at de kan fortsette deres flotte arbeid med å dele glede for barn og unge på sykehus rundt om i Norge.

Sykehusklovnene bidrar til positive pusterom i en ellers utfordrende sykehushverdag, både for barn og pårørende. Kjøp din fødselsplakat i dag og støtt sykehusklovnene. Kjempefin julepresang eller til å henge på barnerommet eller i stua!

Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke har fått betalt for å skrive dette innlegget.

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *