Unike partysmykker under hundrelappen

Unike partysmykker under hundrelappen

Store vintagesmykker er en av de enkleste måtene å løfte et antrekk på. Jeg shopper gjerne mine skatter på ebay.com, og disse herlighetene av noen øredobber klikket jeg meg hjem til under hundrelappen i forrige uke. Hemmeligheten bak gode kjøp på ebay, er gode søkeord, tålmodighet og at du vet hva du leter etter. Desto mer presis og nøyaktig du er i søkeordene, jo flere nøyaktige treff får du. Da jeg søkte opp disse øredobbene, søkte jeg på “clear”, ” rhinestones”, “big” og “clip-on” for å få finne den stilen jeg ville ha (ellers kan du lett få 60.000 treff).

Jeg er kjempefornøyd med kjøpet og kanskje skal de på til uken da det er julebord med tema “Oscar”. Noe av det beste med å shoppe vintage og secondhand, er jo at du vet at det er liten sjanse for å møte andre i nøyaktig samme smykker eller antrekk. Ha en fin lørdag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *