Ukens kupp: Under hundrelappen

Ukens kupp: Under hundrelappen

9EC001C2-EE30-48A6-8C33-BC5BD554B8CC

Jeg er litt middels overkant interessert i smykker. Gi meg litt bling bling på en kjedelig dag og det liver opp hele dagen. Enten om det glittrer eller om det er små fine delikate og enkle armbånd. I det siste har jeg hellet mot store øredobber. Det er en enkel quick fix for å løfte stilen i hverdagen.

560384D3-075D-461C-B4A8-A90A693A5E1E

Men da må de ikke være for tunge. Heldigvis for meg fant jeg dette røverkjøpet på H&M her om dagen, disse er både lette og behagelige på. Dermed kan jeg både bruke de til fest og hverdags. Mulig de får følge med på festmiddag allerede i morgen, vi er nemlig invitert til noen venner på en treretters middag. Gleder meg til litt voksentid og moro med to par vi ikke har sett på en god stund.

Ønsker dere en nydelig fredag i regnværet og god helg når den kommer!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ukens kupp: Under hundrelappen

  1. Hei Silje.
    Så fint antrekk!! Hvor kommer jakken og blusen fra?
    På første bilde så det et øyeblikk ut som du hadde klippet deg ganske så mye, veldig kledelig:)
    Riktig god helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *