Ukens kupp: Topp med broderier

Silje Pedersen, april 18, 2017 3:44 pm // ,

IMG_9450b

Blant sommerens største trender finner du blant annet mønster, broderier og striper. Og spør du meg, så er det aldri for tidlig å begynne på sommergarderoben. Sommeren i Norge er så kort, så jeg ender alltid opp med å kjøpe så mange plagg jeg kan i april og mai, så jeg får brukt de så mye som mulig.

IMG_9443b

Denne toppen klikker jo alle boksene, den er jo rett og slett alle trendene i ett! Så den får bli ukens kupp. Jeg fant den hos Gina Tricot i Grensen før påske og har fått utallige spørsmål om den på Snapchat og Instagram. Superkupp til under 300 kroner. Før sommeren trår til for fult, skal jeg bruke den til både hvite og blå jeans. Du finner den HER.

IMG_9448b

Elsker at toppen er «off shoulder». Det kan være vel så sexy å kun vise litt skuldre, som å flashe en dyp utringning. Det å overlate litt til fantasien, er en gylden regel her i gården..