Ukens kupp: T-skjorte med trykk

Ukens kupp: T-skjorte med trykk

IMG_7178

Noen av de beste kuppene kan du faktisk gjøre i herreavdelingen. Joda, det er helt sant! Jeg har en skjorte som jeg kjøpte til Eivind for mange år siden, som jeg har tatt helt over fordi den er den perfekte herreskjorten til meg. Akkurat passe stor og lang på ermene. Denne våren er spesielt t-skjorter med trykk som er superpopulært og disse finner du overalt. Men jeg fant denne kjempe kule t-skjorten i herreavdelingen hos KappAhl, den er så fin å bruke under en blazer eller til skjørt og shorts når den tid kommer. Jeg kjøpte min i S, akkurat passe størrelse. Et superkupp som du vil ha mye glede av!

 

 

IMG_7793

Jeg ble skikkelig dårlig på vei hjem i går, det er lenge siden jeg har vært så uggen. Lite søvn og tett program gjorde nok sist. Men nå pakker jeg sakene mine og setter kursen mot Bergen om et par timer, håper vi sees der?? Jeg er på KappAhl på Bergen Storsenter fra 1730 og gleder meg veldig til å se så mange som mulig. Det blir gode tilbud på shopping, 25 % til dere som ønsker å handle. Gleder meg til å se dere!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Ukens kupp: T-skjorte med trykk

  1. Så stilig den var. Du er flink å finne kupp. Håper jeg får anledning å treffe deg i dag på KappAhl. Alltid travle ettermiddager. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *