Ukens kupp: Sommerens hotteste veske

Silje Pedersen, juni 7, 2017 8:19 am //

IMG_9194b

Ukens kupp er ingen dyr designerveske. For sommerens hotteste accessoar får du nemlig til kun et par hundrelapper! Det finnes mange fine varianter der ute og jeg har sikret meg både en stor og liten veske. Denne hadde jeg med til Altea allerede i påsken, men i går fikk jeg veldig mange kommentarer på den på Instastories, så det får bli ukens kupp.

IMG_9203-1b

Du kan selvsagt velge deg en svindyr variant fra Balenciaga, men hvorfor bruke masse penger på en slik veske? Akkurat det gidder i alle fall ikke jeg. Jeg fant en veske til en femtilapp til Ella Victoria i Altea, hun ville matche mamma. Tipper begge får kjørt seg i sommer på strand og reise. Denne passer like fint til søte sommerkjoler som litt mer pyntede antrekk, kontraster er lekkert. Neste gang skal jeg bruke den sammen med en dress eller maxikjole. Zara, ellos.no og H&M har også mange fine modeller.