Ukens kupp: Semsket veske

Silje Pedersen, mars 25, 2017 8:51 am //

mangokupp

God lørdag!

Håper dere har en strålende helg så langt. Her skal vi snart ut å møte venner på Mathallen i anledning vaffeldagen, det må man jo være med å feire!

Men over til ukens kupp, her får dere flere i en! Det er ikke så ofte jeg kjøper meg rimelige vesker, men når det gjelder å finne noe som er på trend og som ikke koster skjorta, så synes jeg det er fint å titte rundt for å se på alternativer. Akkurat nå er det overraskende mye fint i butikk på veskefronten, og denne er et kjempekupp! Jeg måtte klikke meg hjem både rosa og gul for å se hvilken farge jeg liker best, samt den grønne skjorten, så fantastisk fin farge. Alt finner du HER. Og jeg bare elsker denne kombinasjonen av mintgrønn og rosa til våren!

Håper dere er med på Snapchat: silje-pedersen og Instastagram @motesilje. I helgen skal det ryddes og sorteres mer, vurderer nemlig å ha et salg snart, og kanskje det dukker opp noe på Tise. Bare send meg melding eller kommentar om det er noe spesielt du kunne tenke deg. Nyt helgen!