Ukens kupp: Den lille røde

Ukens kupp: Den lille røde

IMG_3429-1b

Den lille røde julekjolen er i boks! Faktisk så hadde jeg med denne ned til Alicante allerede da vi var på ferie, den er superfin og passer like bra til julebord og fest som til julaften med svigermor og familie. Jeg liker at den er akkurat passe lengde og ikke har noen utringning, men du kan fortsatt se litt hud gjennom blondene. I tillegg synes jeg det er fint og praktisk med trompetermene, jeg tenker i alle fall på at jeg ikke orker å fryse i en for avkledd kjole i julen.

IMG_3432b

Tror dette blir julekjolen som jeg skal ha på meg både til fest nå om ikke så lenge og julaften. Jeg pynter ikke så mye med rødt hjemme i julen, men synes rød er en så lekker farge på klær. Jeg må selvsagt ha noen strømper og andre sko til, dessverre ikke akkurat temperatur til å gå med bare bein her hjemme. Kjolen finner du HER. Det må bli ukens kupp for akkurat nå er det på salg til under 300 kr og den finnes i tre fine farger!

PS: Så flere spurte nå om størrelsen, men på grunn av en oppdatering kom ikke kommentarene opp. Jeg har 36 og den er helt normal i størrelsen:)

IMG_3430b

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ukens kupp: Den lille røde

  1. Lekker 😍 Jeg har for første gang kjøpt meg rød kjole til jul. Synes det er så fint 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *