Ukens kupp: Leopard

Ukens kupp: Leopard

IMG_3970b

Jeg må innrømme at jeg har et par jakker som kommer frem fra mørket når det blir så kaldt som nå. Jeg bryr meg ikke om at de er et par år gamle, de er jo like fine! Jeg tenker at man heller får gjøre stylingen anderledes enn det man gjorde i fjor. Et skjerf i leopardmønster eller en sterk farge er perfekt for akkurat det.

Leopardmønster er en favoritt jeg alltid kommer tilbake til og dette fant jeg på Zara for under 200 kroner. Perfekt for å holde varmen med stil akkurat nå eller kanskje som julegave til en god venninne?

Om ikke mange timene er det tid for Lucia-feiring i barnehagen, gjett om det er en som gleder seg. Hun forstår jo litt mer nå enn det hun gjorde i fjor og i går lagde vi en krans og la frem hvitt tøy som hun skal ha på seg. Etter Lucia-feiring skal jeg møte noen gode venninner og det gleder jeg meg til. Ha en fin Lucia!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Ukens kupp: Leopard

  1. Så fin 😍 Jeg har jakker som er flere år gamle jeg. Bruker dem for det , de er jo like fine 😊 Håper du har hatt en fin Lucia dag 🌟

    1. Hei Elin, ikke sant! Godt å høre:) Jeg føler ofte at jeg er en av de få bloggerne som bruker plaggene mine mye, men som sagt så har jeg mange jeg er glad i + at det sparer miljøet. Veldig stas med Lucia:) Ha en nydelig helg når den kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *