Ukens kupp: Lakkskjørt på budsjett

Ukens kupp: Lakkskjørt på budsjett

IMG_5706

Hei mandag!

Våknet opp til et sammensurium av saker som har tatt helt av i helgen…Må innrømme at jeg har litt lyst til å kaste meg inn i flere av debattene, her er det mange rare “sannheter” som presenteres. Men først må jeg fokusere på jobb og møter, skjer ganske mye spennende i dag. Snart skal jeg avgårde for å gjøre et spennende intervju for Synsam. Det gleder jeg meg til!

IMG_5705

Men til ukens kupp! Lakk er superhot og mange av dere spurte om de lakkbootsene jeg har hatt på meg i det siste på Snapchat og Instagram og de er fra H&M. Dette skjørtet fant jeg også hos H&M, og det koster kun 250 kr. Snakk om å få et kult trendplagg på budsjett. Det første jeg kjøpte meg var i størrelse 36 (det jeg har på meg), men gikk en størrelse opp for å få det litt lengre og løsere i stilen. Perfekt sammen med strikk og en fargerik kåpe. Og apropos, mange som har spurt om kåpen og den får du HER.

IMG_5704

Ønsker dere en herlig mandag! PS: Følg meg gjerne på Snapchat: silje-pedersen og Instagram/stories @motesilje

//Kåpe fra 2nd Day, lånt//Skjørt H&M//Boots Zara//Veske YSL//

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ukens kupp: Lakkskjørt på budsjett

  1. Takk for tips ang. skjørt, men skjer ingenting da jeg trykker på “her” for å finne ut mer om kåpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *