Ukens kupp: Black Friday

Ukens kupp: Black Friday

elloss

 

Jeg vet egentlig ikke om jeg har så mye til overs for hvordan Black Friday har blitt, i år har jo alle kjørt på med masse tilbud hele uken og Black Week, hvor skal det ende? For ikke å snakke om de mindre butikkene og selvstendige næringsdrivende. Jeg ser at flere nå velger å boikotte Black Friday og det skjønner jeg godt.

Ellosn

Hva gjør jeg selv? Jeg tror det ender på en mellomting. Rett og slett fordi jeg har en julegaveliste som skal i boks og også en del praktiske ting som skal kjøpes inn til både hjem og Ella Victoria. Dette er ting som er litt kjedelig å kjøpe og nå fant jeg akkurat noen av de på salg. Jeg har da sjekket før og etter pris, så jeg vet at dette er noe jeg sparer penger på.

Etter å ha bodd i LA i fire år, vet jeg akkurat hvordan butikkene gjør det, så jeg tenker det også er opp til oss å være informerte shoppere som setter seg inn i om det faktisk er tilbud eller ikke, om du sparer noe eller om det rett og slett bare er tull. Skal du på julebord og er på jakt etter en fin kjole eller en ny vinterjakke og det er 30-40 % avslag på disse, vil det jo være naturlig å shoppe disse på tilbud. Selv har jeg allerede klikket meg hjem ganske mange julegaver og er veldig fornøyd med det.

Svart kjoleogså i denne nydelige fargen, rød neglelakk,

Rød leppestift Rød julekjole til mini

Pumps med snøring i tre ulike farger

Supersøt pysj til de aller minste Jeg tar gjerne denne

Boblejakke som holder deg varm i vinter eller en lekker parkas

Sweater weather! Off Duty eller rosa drøm

Eller denne julegenseren

 

ellosh

Stol i blå VELUR

Rosa SENGETEPPE

Lekker PUTE

Nydelig PLEDD

 

Happy shopping og god helg!

 

 

 

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *