Tyll og gummistøvler på en søndag

Tyll og gummistøvler på en søndag

IMG_0464b

Håper dere alle har en strålende søndag enten det er sol eller regner der du er! Her har vi vært i bursdag og når mini får bestemme selv, så blir det tyllskjørt og knall rosa gummistøvler. De finnes i så mange fine farger HER, hadde lyst på gule, men de var dessverre utsolgt da jeg bestilte. Skjørt til superkupp HER.

IMG_0482-1b

Det er så morsomt å se hvordan en så liten ting som en ballong og det å løpe rundt sammen med noen venninner, har så mye å si for Ella Victoria. Hun har så stor glede av små ting, noe vi voksne bør tenke mer over og kanskje ta med oss inn i hverdagen. Tenk at det er så lite som skal til! Det gleder meg å se hvor glad hun blir av de små tingene og håper hun kan holde fast ved dette så lenge som mulig.

IMG_0461

Vi lukset oss skikkelig med lunch sammen vår gode venninne Sara som hadde bursdag og hennes familie på Villa Paradiso. Synes alltid det kan være litt vanskelig med glutenfri når man skal spise på italiensk restaurant, men her har de både glutenfri pizza, brød og salater. Jeg valgte denne tallerkenen med omelett, skinke og salat. Nam, nam!

Etterpå dro vi på Plantasjen (sammen med halve Oslo virket det som), for å handle blomster til 17. mai. Fikk tak i noen flotte hortensia og litt annet til balkongen og uteplassen, håper virkelig at været blir litt bedre til onsdag. Vi skal ikke feire hjemme hos oss, men synes det er fint å pynte litt ekstra allikevel. Er dere i gang med forberedelsene?

Ha en fortsatt fin søndag!

Silje Pedersen

One thought on “Tyll og gummistøvler på en søndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *