Tusen, tusen takk!

Silje Pedersen, april 7, 2017 3:31 pm //

silje5

Tusen, tusen takk!!!! Jeg avslutter denne uken med et kjempesmil og mange positive minner! Det var så hyggelig å få møte så mange av dere rundt om i landet og det har vært en glede for meg å kunne hjelpe til med små og store hverdagsutfordringer. Enten det har vært å finne kjole som kan brukes i en hektisk hverdag som småbarnsmamma, en kjole til en reunion med en klasse du ikke har sett på 40 år, eller plagg som fungerer både på jobb og til fest. Det har vært en sann glede å få hjelpe alle dere flotte damer der ute!

Det har vært spennende å treffe dere og få høre om deres utfordringer i hverdagen. Mye av det jeg sitter igjen med er at vi alle har det hektisk, men gjerne ønsker å se bra ut, uansett livssituasjon. Og det er jo ikke så rart, jeg er sterk i troen på at det vi har på oss reflektere sinnstemning og humør. Jeg blir veldig glad av farger, og kunne se på mange som fikk på seg både blomstermønster, blått og rosa for første gang at dette gjorde noe med hele personligheten og fremtoningen. Jeg er glad for å kunne bidra i å få noen til å kunne tenke litt nytt og skape små «moments of happiness» sammen med dere.

Vinneren av konkurransen ble: Kari Finne! Kan du sende meg en mail med din adresse, så kommer gavekort i posten.

Nå tar jeg påskeferie med et stort smil om munnen og håper at dere alle får en nydelig og avslappende uke! Det blir oppdateringer både her og på de andre kanalene og jeg har en kjempefin overraskelse til dere som kommer i løpet av helgen. Den må du ikke gå glipp av! Ha en nydelig helg så lenge!