Tusen takk!

Tusen takk!

B2015B80-8403-4FF6-A2F7-89C04216125A

Beklager lite oppdateringer fra meg i uken som gikk, det har vært utrolig hektisk med mange oppdrag. Jeg har også vært hos en coach for å jobbe med å bruke tiden min mer tidsriktig og noen av disse tipsene tenker jeg å dele med dere i et eget innlegg.

Tusen takk for alle innspill på innlegg og forslag på føljetonger! Her var det utrolig mye bra og jeg skal definitivt ta i bruk disse. Jeg klarer selvsagt ikke alle på en gang, men har skrevet ned alle tipsene og fordeler de så de kommer etterhvert. Takk for at dere tar tid til å legge igjen kommentarer og innspill, det setter jeg utrolig stor pris på. I en verden der alt går så fort, synes jeg det selv fortsatt er deilig å lese innlegg om ulike temaer og det virker som dere gjør det samme.

BB3A635F-1825-4D52-8023-4DF1C96E8591

Høydepunkter fra forrige uke:

Møte med coach og innspill på struktur & planlegging

Gårsdagens konferansierjobb i Kanonhallen for 450 gifteklare bruder, brudgommer og forlovere.

Halloween-fest for de minste hos oss. Elsa og Anna still going strong! Mamma kledde seg også ut som “voksen” Elsa.

Flashdance dansetime til 80-talls filmen på Core Balance med gode venninner. Dette var ukens absolutte høydepunkt for meg! For første gang på lenge følte jeg en stor glede på trening og slo meg helt løs til musikken, ga fullstendig blaffen i janteloven selv om jeg ikke har fulgt koreografi på mange år. Jeg bare gikk helt inn og det var så utrolig befriende. Nå skal jeg booke billetter til oppsetningen på Chateau Neuf, gleder meg masse!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Tusen takk!

  1. Hei!
    Masse ting jeg ønsker meg av innlegg, men ett jeg liker veldig godt som jeg håper du fortsetter med er ting du gleder deg til hver måned 🙂

    Ellers så skjønner jeg at det kan bli litt mye å svare hver enkelt alltid, men jeg synes det er veldig stas hver gang du gjør det! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *