Du trenger ikke Botox for å bli kvitt sinnarynken

Du trenger ikke Botox for å bli kvitt sinnarynken

IMG_1691-2_edited-1

Det er deilig å unne seg litt egenpleie. For mange er desember en fryktelig hektisk måned med mye på agendaen. Selv merker jeg det er lett å bli litt stiv i maska og la seg stresse av alt rundt meg. Men ettersom årene går, merker jeg at jeg blir bedre på akkurat dette.

Så jeg tar litt ekstra vare på meg selv med egenpleie denne måneden, enten det er med et avslappende bad hjemme eller en tur til akupunktøren. Jeg har gått til Klinikk Fjeld en stund nå og fått satt nåler mot sinnarynken og rundt munnen. Jeg er som dere vet ikke fan av Botox, men syntes at sinnarynken begynte å bli litt vel fremtredende. Da ble løsningen kosmetisk akupunktur.

Les også: Bli kvitt sinnarynken uten Botox

IMG_1692-1b

Jeg ble tipset om å prøve akupunktur hos Klinikk Fjeld og allerede etter et par ganger så jeg så stor forskjell på rynkene. I tillegg får jeg nå mye mindre spenningshodepine og det kan jeg si er skikkelig deilig å få slippe. Jeg er veldig for de behandlingene som man “ser” resultater av med nesten en gang, så du føler at du får noe som virkelig fungerer.

Om du er som meg og ikke er fan av Botox, men ønsker glattere hud eller trenger behandling for hodepine, så anbefaler jeg dette på det varmeste. Man må ta et par behandlinger for å se effekten, men hos meg syntes det veldig fort. Det er veldig mange som lurer på om jeg “har gjort noe” og da må jeg le litt, for det er dette! Helt naturlig og jeg slipper å bekymre meg for rare bivirkninger.

Klinikk Fjeld ønsker å gi mine lesere tilbud på behandling nå i desember, så du får avslag om du bestiller timer til akupunktur hos Vibeke, bare si at du leste det på bloggen eller si Silje400 når du bestiller. Du betaler 400 kr per gang istedenfor 470 kr (og det er mye rimeligere enn hos mange andre) Jeg anbefaler noen turer dit i desember på det varmeste, det er utrolig deilig med noen minutter for seg selv mens nålene virker. Kanskje også noe å ønske seg til jul for den som har det meste?

Les også: Jeg ble så sinna: Du trenger Botox

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *