Trenchcoat på budsjett

Trenchcoat på budsjett

IMG_6450

Alle burde ha en klassisk trenchcoat i garderoben. Det er et av de mest allsidige plaggene jeg vet om, og perfekt i overgangen mellom vår-og sommer og høst-og vinter. Jeg foretrekker at jakken er innsvingt, men det må være plass til en strikkegenser under. Trenchcoaten er et klassisk plagg, men kan enkelt styles mer variert ved å bytte ut belte.

IMG_6524

Dere husker kanskje at jeg i fjor etter mange kjøp tilslutt til innkjøp av denne? Men det betyr ikke at jeg ikke er på jakt etter gode budsjettalternativer. Og denne trenchcoaten fra Kappahl er mer sandfarget, som jeg synes er superfint. Akkurat når det gjelder trenchcoats, så er det både viktig med en nyanse som passer ansikt og dine farger, ellers kan det fort bli blast. Både farge, stoff og søm viktig når jeg ser etter et slikt plagg til garderoben. Denne jakken ser mye dyrere ut enn det den er, og det kan vi like!

12656190_977100859018843_98891812_o

Skal du på storbyferie, så er faktisk trenchcoaten noe av det første jeg ville pakket i kofferten, så denne fra Kappahl ble med meg til København under Fashion Week. Den fungerer både på dagtid med ull under, skjerf og støvletter. Du kan også dra den helt ut og style jakken som en kjole med høye hæler og kun sexy undertøy (skal du på tur med mannen din, så vil han garantert takke deg).

IMG_6479

Føler meg litt som frøken detektiv i denne habitten, klar for nye eventyr.

Trenchcoat, genser og bukser fra Kappahl//Veske lånt fra Gucci/Pumps fra Notabene//Smykker fra The Hatters//

I love a great trenchcoat. Its something about that classic style that really appeals to me. It has so many areas of use and can be great both casual or dressed up. This one I found at Kappahl and I love the beige color and the fact that it looks so much more expensive than it is.

 

Foto: Susan Stjernberger

Silje Pedersen

2 thoughts on “Trenchcoat på budsjett

  1. Takk for tips, Silje 🙂 Jeg er på utkikk etter trenchcoat, og skal absolutt sjekke ut denne fra Kappahl!
    Ønsker deg en fin søndagskveld 🙂
    Klem fra Hanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *