– Tren med Lady Gaga sin dansepartner

– Tren med Lady Gaga sin dansepartner

De siste fire månedene har jeg trent fint lite. Kvalmen har vært overveldene og kynnerne sterke. Nå har kvalmen gått litt ned og selv om kynnerne er der, så kjente jeg at jeg måtte ha litt drahjelp for å komme i gang igjen.

Redningen ble Dane Sørensen fra Hollywood som akkurat nå er i Oslo og har timer på Core Balance. Treningen Hollywood Barre Fun er en herlig time der du bruker hele kroppen, og enten du er gravid eller i vanlig god form, så får du masse ut av denne timen!

Dane Sørensen er en kjendistrener i Hollywood og har en stor fanskare i Santa Monica. Som tidligere kunstløper, sanger og danser bringer han mye energi til timene sine. Han er mest kjent for sine Pilates, Barre og Dance timer med mye energi. Som blodfan av Barre-timer i LA, måtte jeg selvsagt teste noen timer og Sørensen skuffer ikke. Jeg tok en prat med han om effektivog morsom trening før timen på torsdag.

Ditt beste tips for enkel trening for gravide?

  • Sideseriene med strikk er helt topp for gravide. Det får opp pulsen og siden vi gjør så mange repitisjoner og du kjenner det brenner godt i ben og lår. Og det er komfortabelt for gravide. Sånn generelt kan du modifisere mange av øvelsene i denne klassen og det gjelder også Core Sculpt på Core Balance. Både ankelvekt og lette vekter gjør at dette er en klasse som er utfordrende, men passer mange.

Dine 4 beste tips til å få inn mer trening i hverdagen?

  1. Lek mer! Ikke tenk på trening kun som trening. Kanskje du har lyst til å utvikle et talent du allerede har? Bli bedre i golf, tennis, ski eller dans? Da går treningen så mye lettere. Dans hjemme med barna i stua, alt av bevegelse hjelper og det er så gøy for både barn og voksne.
  2. Gjør noe sammen med en venn eller finn noen som er opptatt av det samme som deg. Da er det så mye lettere å gjennomføre treningen og dere kan holde hverandre ansvarlig.
  3. Dårlig tid i hverdagen? Alt hjelper. Prøv å gjøre små ting som utgjør noe for totalen. Gå til bussen, rask gange, ta trappen. Og jeg elsker foam roller, det kan du bruke til mye.
  4. Du kan lett trene hjemme også! Du kan booke privattimer på nett med meg eller Core Balance. Da får du effektiv trening og oppfølging om du ønsker.

Dane Sørensen har lang erfaring og har tatt utdannelsen sin i New York på samme skole som Lady Gaga. Hun spurte han faktisk om å være partneren sin på danseavslutningen på skolen. Lite visste Dane om at hun skulle ta verden med storm kun et par år senere…

IMGf_0756

Ledige timer på lørdag og søndag med Dane Sørensen på Core Balance lørdag kl 14 (sees vi?) og søndag kl 11. Core Sculpt er fast på timeplanenen hos Core Balance. Jeg fikk teste treningen gratis.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *