Tre tips som får hjemmet vårklart

Tre tips som får hjemmet vårklart

13F01D1C-74EB-471D-BD7A-575BAC2A814B

annonsesamarbeid med Ellos

Nå er det like før vi tar over huset og jeg må si at det kjennes på alle nerver i hele kroppen. Vi kommer ikke til å flytte inn helt ennå, men å begynne å jobbe på alt som skal gjøres, så fort som mulig. Enn så lenge så pakker jeg bokser og drømmer om et par nye ting jeg skal unne meg. Interiør er vel noe av det aller morsomste ved å flytte og jeg synes det er så viktig å få den stilen man ønsker. Jeg lar meg inspirere av ganske mye akkurat nå og ELLOS har så mye lekkert. Både flotte møbler, tekstiler, lamper og vaser.

57B709B1-DA17-49BA-895C-5DC8F8D56871

Jeg kjenner at jeg er helt våryr i kroppen og elsker fargepalettene som går i gult, rosa, grønt og lyseblått. Gleder meg sånn til å få kjøkken og stue på plass så jeg kan innrede med masse fine farger. Det jeg liker så godt med Ellos er at de har masse fine merker og sitt eget brand, som ikke koster skjorta. Dette gjelder både på interiør og mote. Har aldri tenkt på gult sengesett før jeg så dette, men så utrolig lekkert og kanskje sammen med noen rosa pynteputer? Sengesettet er i kvaliteten Better Choice som jeg prøver å se etter når jeg shopper. Settet består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger. Det innebærer et sunnere arbeidsmiljø for bønder og et bedre jordsmonn. Det er lite som skal til for å få inn vårfølelsen i hjemmet og hos Ellos finner du alltid så mye fint. Jeg har latt meg inspirere av våren og satt sammen et moodboard. Tre ting jeg tenker har mye å si er: Farger. Det å få inn farger er så herlig for vårfølelsen Lys. Riktig belysning så man får mye ut av hvert rom. Tekstiler som gjenspeiler personlighet og stil. Håper du finner noe spennende til hjemmet!

KLIKK HER for å komme til Ellos.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *