Tre tips til å bli hårfin før mammaperm

Tre tips til å bli hårfin før mammaperm

Etter å ha “spart” håret i nesten tre måneder siden sist frisørbesøk, så var det helt fantastisk å komme seg i stolen hos Hairport idag!

Føler meg faktisk som et nytt menneske, etter å ha fått lysere striper og en liten klipp. Utrolig hva litt egenpleie gjør for humøret og spesielt nå i innspurten før fødsel, da mye føles tungt og tøft.

Etterveksten og de grå hårene er saga blott. Jeg vurderte å klippe meg enda kortere, men frisøren tipset meg om at hormonene kan spille inn på ganske mye akkurat nå, så det ble med en stuss denne gangen.

Ofte er det slik vi ikke tenker helt over alt midt oppi alle hormonene og babybobla og kanskje tar avgjørelser man vil angre på senere.

Når det gjelder hår og hud, så går jeg for det jeg kjenner og vet jeg liker akkurat nå.

Tre tips til deg som skal fikse håret før mammaperm:

1.Bestill time i god tid og gjerne i den første uken du starter permisjonen. Plutselig kommer babyen tidlig. Selv fødte jeg sist gang to uker før termin. Lurer på hvordan det blir denne gangen?

2. Ikke ta noen drastiske avgjørelser nå. Sørg for at du snakker med frisøren om det som får deg til å føles fin og gå gjerne for en frisyre som er lett å opprettholde.

3. Husk at du sikkert komme til å sette opp håret mye, så tenk på det om du skal klippe lugg eller lignende. Jeg vet at hestehalen nok blir en god venn i ammetåka og orker ikke å tenke på at noe skal opprettholdes i de første ukene.

25-02-2020-15-57-27-2

Nå er jeg veldig snart klar for mammapermisjon og gleder meg så til baby kommer!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *